Hlavní obsah

3 účesy z culíku: Hotové jsou během chviličky!

Foto: Jakub Jurdič

Účesy jsou vhodné i pro dámy, které mají stejně jako naše čtenářka Sandra jemnější vlasyFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Super rychlé a super snadné. Nepřijdou vám tahle slova ve spojení s účesy přímo geniální? Dejte si krátkou česací lekci s kadeřnicí Vierou. Úpravy vám nezaberou o moc více času než běžný culík.

Článek

Všechny tři rychloúčesy vycházejí z klasického culíku. Nejspíš vám nemusíme připomínat, že byste si neměly mýt vlasy přímo v den úpravy. „Ideální je mýt vlasy den, nebo alespoň večer před česáním, pokud není zbytí, nastříkejte ke kořínkům alespoň objemový sprej, případně suchý šampon. Účes bude objemnější a s vlasy se bude lépe pracovat,“ radí na úvod kadeřnice Viera Banášová, která česala naši čtenářku Sandru. Veškeré postupy najdete ve fotogalerii.

Trochu jiná zaplétačka

Začněme variací na dobře známý zaplétaný cop. Kadeřnice Viera nejprve vyčesala na temeni hlavy culík, který následně spletla do copu. I ten můžete poprášit objemovým pudrem, díky němu se bude s copem lépe pracovat. Zaplétaný cop jednoduše naaranžujte směrem do obličeje a jeho konec přicvakněte pod cop. Zasponkujte a máte hotovo!

Foto: Jakub Jurdič

Rychlá variace na klasický zaplétaný cop. Zagumičkujete, zapletete, přicvaknete konec copu a je to!Foto: Jakub Jurdič

Zvlněný efekt

Chcete osvěžit jednoduchý culík? Omotejte gumičku (kadeřnice doporučuje speciální gumičku s háčkem) pramenem vlasů a samotný culík natočte. Vlnit můžete pomocí žehličky, k efektu, který vytvořila kadeřnice Viera, vám pomůže speciální ionizační kulma na pokládanévlny. Culík poté doporučujeme pro přirozenější dojem lehce pročesat.

Foto: Jakub Jurdič

Zatímco zvlnění celé hlavy zabere spoustu času, culík zmáknete během chvíle. Skvěle vypadá efekt pokládaných vlnFoto: Jakub Jurdič

Do dvou minut

A to nejsnadnější a nejrychlejší na konec. Vlasy kompletně sčešte dozadu a udělejte volný culík. Gumičku popotáhněte dolů a vlasy nad ní rozdělte. Vytvořenou mezírkou protáhněte culík, přidejte ozdobnou gumičku (v kurzu jsou kovové), a je to.

Foto: Jakub Jurdič

Naprostá rychlovka, kterou zvládnete i rozespalé po ránu :-)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Protažený culík vyšperkujte ozdobnou gumičkouFoto: Jakub Jurdič

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení beauty i módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám