Hlavní obsah

4 zajímavé milostné polohy, při kterých velí žena. Užijete si je!

Foto: Profimedia

Jaro je vždycky nový začátek. Zkusíte to nově i v milování?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec stereotypů. Je tu jaro, které si žádá svěží vítr – i v milostném životě. Tak vyskočte do sedla a předveďte partnerovi jízdu plnou moci! Tyhle čtyři polohy z vás udělají královnu večera!

Článek

Mezi nesmírně zajímavé, vzrušující a mnoha partnery velice oblíbené pozice patří takové, kdy žena je kapitánkou, velitelkou, vizionářkou i „tahounem“.

Jedná se o ty milostné polohy, při kterých se muži aspoň na chvíli vzdají zodpovědnosti, tlaku i očekávání. Dělají to rádi, neboť i oni si rádi oddychnou od všeho toho vymýšlení a aktivnějších pohybů.

„Ochotně se podvolím a užiji si pocit nicnedělání nebo bezmocnosti,“ říká osmadvacetiletý čtenář Lukáš. Taky milujete, když máte milence „pod sebou“? Nedivíme se. Některé ženy jen v těchto polohách snadněji dosahují orgasmu. Patříte-li k nim, nebo máte prostě jen chuť zkusit v posteli něco nového – svobodnějšího, připravte se na pořádně divokou jízdu, při které se zapotíte. Tyhle čtyři polohy vám dají do těla!

1. Dvě véčka

Muž si lehne na záda, pohodlně natáhne nohy a dá je od sebe, čím vytvoří první písmeno V. Žena si na něj lehne tak, že ruce položí mezi milencovy nohy, přitiskne svoji pánev na tu jeho, taktéž roztáhne nohy (vytvoří druhé písmeno V) a mírně se prohne se v zádech.

Partner může svoje ruce nechat jen tak volně ležet, nebo je využít ke stimulaci milenčiných hýždí. Pohyby jsou zcela na ženě, která „klouže“ po milencově těle a sama si řídí hloubku pronikání. Tady vám do toho nikdo nebude mluvit!

2. Kolébka života

Jste spíš na oční kontakt? Pak požádejte partnera, aby si sedl, vy si ho běžně (tváří v tvář) osedlejte, akorát později proveďte menší úpravy. Klasický sed muž vymění za ten turecký, tedy zkříží nohy přes sebe, přičemž se podpírá jednou rukou postele nebo podložky (udělá ze sebe něco jako kolébku).

Vy ty svoje ruce dejte za záda a přetvořte si je na kotvicí stanici. Natáhněte nohy, co nejdál to půjde, a zahajte kopulaci. Nahoru a dolů, tření, jezdění, provokace. Co si v tuhle chvíli neuděláte samy, to nemáte… A o tom to je.

3. Tradice naruby

Myslíte, že je možné, aby někdo neznal tradiční misionářskou polohu? Pozice, kdy se žena uvelebí na zádech a muž leží na ní, patří k základním pilířům pohlavního styku. A teď si představte, že se děj odehrává obráceně…

Poproste muže, ať se na záda položí on, a vy si půjčte jeho obvyklou „roli“. Zalehněte ho, zasuňte si jeho penis dovnitř a napodobujte to, co obyčejně dělá on. Jak se cítíte? Že dominantněji? Tak proto to taky děláte…

4. Klubíčko

Že v posteli je nuda? Co vás nemá. Stačí změnit přístup a trochu se do toho opřít. Zkuste klubíčko… Co budete potřebovat? Postel či kanape, židli, trochu fyzické zdatnosti a chuť do akce.

Partner si lehne na záda tak, aby nohy měl svěšené dolů z postele. Vy si na něj (zády k němu) sednete, přisunete židli a jeho nohy mu na ni položíte. Mimochodem, takhle rekvizita se náramně hodí. Můžete se o ni opírat a přidržovat. Až totiž budete mít díky hlubokému průniku neuvěřitelný orgasmus, moc síly ve vás nezůstane!

A jak to máte vy? Taky řádíte „tam nahoře“?

Reklama

Související témata:

Načítám