Hlavní obsah

5 cviků pro pevná prsa. Zkuste je s námi!

Foto: Greta Blumajerová

Instruktorka Bára Nekolová má dnes pro vás cviky pro zpevnění prsouFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete, aby vaše křivky v dekoltu nenechaly muže chladným a i vám se vaše ňadra konečně líbila? Pojďte zkusit dokonale zpevňující cviky, které si pro vás připravila instruktorka Bára Nekolová. Začínáme!

Článek

„Pro zpestření a variabilitu cviků je vhodné zařadit i pomůcky,“ říká instruktorka Bára, se kterou si můžete zacvičit dnes už při třetí sestavě. Předchozí díly cviků najdete v článku Štíhlejší nohy? Zařídíme!či Břicho a zadek volají SOS!.

Možná se Bára stane vaší favoritkou, stejně jako naší šéfredaktorky Kamily. Té a doufám, že i vám, návodné video všech potřebných cviků vyhovuje právě tím, že ať je ráno nebo večer, pracovní den či víkend, je jasné, co a jak máte dělat. A dělat to tedy můžete kdekoli! „Pomůcky jako medicinbal, činky, láhve s vodou jsou dobré pro ty, co chtějí při cvičení větší náročnost,“ vysvětluje lektorka a dodává: „Pokud jste začátečník, cvičte nejdříve bez pomůcek a až poté přejděte k těžší variantě.“ A co přesně má na mysli najdete zde:

A jestli vám cvičení zvětší velikost ženských vnad? „Cviky na prsní svaly svou velikost prsou nezvětšíte, ale zpevníte a budete se tak cítit lépe!“ objasňuje Bára a přeje vám příjemné a hlavně účinné cvičení!

Co vy na to? Zkusíte se přemoct a najdete si chvilku?

Reklama

Načítám