Hlavní obsah

Sex: 5 otázek, které mu položte, než se s ním vyspíte!

Foto: Isifa

V posteli už může být pozdě!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ho teprve chvíli, ale cítíte, že by mohl být tím pravým? Než s ním skončíte v posteli, zeptejte se ho na 5 velmi důležitých skutečností. Druhý den tak nebudete ničeho litovat! Vaše zdraví i srdce zůstane celé!

Článek

Život je někdy komplikovaný, a to platí i pro sex. Už když ztlumíte světlo lampičky a ještě nevíte všechno podstatné o vašem milenci, zakládáte si na malér. Přitom by stačilo se JEN zeptat. Kdo se totiž ptá, ten se i dozví. Rada? Než si bezstarostně užijete spontánního sexu, zkuste zapojit zdravý rozum a při vhodné příležitosti nový objev trochu vyzpovídat. Při uvolněné letní atmosféře vám to půjde raz dva!

5 otázek pro nového milence

1. Jsi ženatý?

Prstýnek nenosí, jako zadaný se rozhodně nechová, ale přitom na něj doma čeká partnerka a dvě děti. Tak to je klasický model muže-lovce, na kterého lze narazit prakticky všude. Vždyť podle posledního průzkumu agentury SANEP, kterého se zúčastnilo 8 126 Čechů a Češek ve věku 18 až 69 let vyplynulo, že své drahé polovičce bylo nevěrných pětatřicet procent z nich. „Lidé s nižším sebevědomím, potřebou si něco dokazovat, trvale toužící po citu nebo obdivu, nezralí, ale i hypersexuální nebo narcistní či věční hledači jsou odsouzeni k nekonečným eskapádám,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor.

I když je těžké odhalit velmi dobrého lháře, položte přímou otázku a nekompromisně trvejte na odpovědi. Na jejím základě se svobodně můžete rozhodnout, co bude následovat.

Foto: Thinkstock

Chcete o něm vědět víc? Ptejte se přímo!Foto: Thinkstock

2. Jsi bohém, či „plánovací typ"?

Nad skleničkou vína tento naprosto nevinný dotaz může odhalit mnohé. „Ále, ani ti sám nevím. Určitě ale nechci žít v týhle zemi, láká mě cestování a poznávání,“ svěří se. Jeho výpověď vypovídá o tom, že pravděpodobně nemíní mít závazky a bere sex s vámi jen jako epizodku. Co teď, měl to přece být váš budoucí partner? Anebo jste změnily názor? Pak není co řešit. Hlavně aby úmysly vás obou byly totožné…

3. Zažil jsi někdy milování ve třech? Nebo sex na jednu noc?

Podle reakce se dá vydedukovat, jak pestrou minulost má dotyčný za sebou. Jestli se aspoň trochu rozpovídá o divokých večírcích na vysokoškolské koleji či jiné zkušenosti z mládí, buďte na pozoru. Sexuálně přenosné nemoci nebo pohlavní choroby jsou vysokou daní za chvilkovou rozkoš. A spoléhat se na ujišťovací slova, že „neboj, jsem naprosto v pořádku a čistý“, je risk. Člověk nikdy neví...

A pozor! Podle sexuologa Petra Weisse patří Česko (zatím) k zemím s úplně nejnižším výskytem HIV/AIDS. „Je však zneklidňující, že počet nemocných u nás v posledních letech roste zvýšeným tempem,“ varuje Weiss.

Foto: Thinkstock

Chcete vědět víc o jeho sexuální minulosti?Foto: Thinkstock

4. Jak to máš rád?

Každý má vlastní představu o dobrodružství a o tom, co je v posteli normální. Proto nikdy nezaškodí zeptat se na fantazie a přání toho, s kým chcete později sdílet jednu postel, deku i toaletu. Je to naprosto běžná otázka. Lepší být v obraze než se divit, k čemu je ten bič nebo anální kolík, který na vás vypadl ze skříňky pod umyvadlem. Když budete mít smůlu, narazíte na podivína, který miluje erotické dušení či jinou „mňamku“. Odhalíte ho ale včas.

5. Máš kondom?

Zapomeneme-li na všechny ty přenosné nemoci, zbývá se ochránit ještě před jednou hrozbou: nechtěném otěhotnění. Že berete pilulky? Ale jděte! Pouze kombinací několika antikoncepčních metod snižujete riziko na minimum. Nemá-li kondom po ruce on, mějte ho aspoň vy, neboť jak říká Paul Joannides, autor průvodce Sex je umět, chtít a vědět: „Vytáhnutí penisu z pochvy a odstříknutí semena bokem vás neuchrání vůbec před ničím, ani před frustrací.“ K nepatrnému výronu ejakulátu totiž dochází dlouho před orgasmem… Heslo tedy zní: Líná huba, holé neštěstí.

A na co se nového milence ptáte vy?

Reklama

Načítám