Hlavní obsah

5 typů mužů, kteří jsou ženám podezřelí!

Foto: thinkstock

Některých mužů se ženy právem bojíFoto: thinkstock

Reklama

Je zajímavý, vypadá příjemně, možná by to mohl být ON! Jenže někde v podvědomí vám bliká poplašné světýlko, něco vás na něm odrazuje, a tak jste opatrné. Je to normální reakce, jednoduše nemáte chuť se opět zklamat. Prostě existují muži, kteří jsou poněkud podezřelí!

Článek

Jestliže už za sebou máte nějaké nepovedené milostné vztahy, pár nepříjemných rozchodů, je více než logické, že si dáváte pozor. Jednoduše už z vlastní zkušenosti víte, že někteří pánové jsou více než riskantní!

A tohle je pět typů mužů, jimž se obloukem vyhýbají naše čtenářky.

1. Příliš mnoho pokusů nebudí důvěru

Je krásný, sexy, má charisma. Je inteligentní, zábavný, ale také několikrát rozvedený. A váš alarm jede na plné obrátky.

Sandra (30): „Když se dozvím, že je chlap víc než dvakrát rozvedený, jdu raději od toho. Chápu, že ne všechny vztahy vyjdou a nemusí to být samozřejmě hned chyba toho muže. Ale třikrát za sebou? Podle mě to ukazuje, jaký má ten muž k manželství postoj, že je to pro něj něco, co lze zkoušet pořád znovu, a o to nemám zájem.“

Tip redakce:Ale pozor, funguje to i opačně. Tyhle ženy jsou mužům podezřelé! Patříte mezi ně?

2. Promiň, jsi až moc krásný

Dokonalé opálené tělo, všude samý sval, ostře řezané rysy, skvělý účes, zajímavý pohled a odzbrojující úsměv. Sen všech žen? Omyl! Jsou dámy, které by výstavního krasavce nechtěly ani za nic!

Foto: thinkstock

Po lásce touží všichni, ale zklamání bychom se raději vyhnuliFoto: thinkstock

Lucie (33): „Za takovým krasavcem se ráda otočím, možná si s ním v baru zaflirtuji, ale nic víc. Na co vám je nádherný chlap, když ho budou chtít všechny ostatní ženy v okolí sta kilometrů? Kdyby mě skutečně miloval, tak by mě přece nepodvedl? Ale jak dlouho dokáže odolávat? Vydrží to deset, dvacet či třicet let? Já chci s chlapem strávit celý život.“

3. Miluješ mě? Vážně, už tak brzy?!

Miluji tě, nechci bez tebe být už ani vteřinu, ty jsi ta, na kterou jsem celý život čekal. To chce slyšet asi každá žena, ovšem ne hned po prvních dvou schůzkách!

Kateřina (26): „Když mě muž, kterého znám pár týdnů, začne říkat, jak moc mě miluje, nevěřím mu ani slovo. Vždycky okamžitě přemýšlím, kolika holkám přede mnou tohle říkal. A kolik holek s ním pak skončilo v posteli. Já raději beru zpátečku. Chci, aby mi chlap vyznal lásku, až mě bude opravdu znát, takže bude moct zodpovědně prohlásit, že mě miluje i se všemi mými zlozvyky a chybami.“

4. Pojďme do „mého“ klubu!

Máte za sebou už několik schůzek, ale vždy o místě jejich konání rozhodoval on? A tak jste se vždy ocitly v JEHO oblíbené restauraci, v JEHO milovaném baru či na srazu JEHO kamarádů? Pozor, pozor, tady něco nehraje!

Foto: thinkstock

Každá žena má strach z něčeho jiného, ale obezřetnost je důkazem určitých zkušenostíFoto: thinkstock

Milena (29): „Nesnáším, když mě muž bere do restaurace, kde zná jídelní lístek nazpaměť, nebo do baru, kde zná všechny barmany jménem a chodí tam alespoň třikrát týdně. Je to nefér. On je v prostředí, kde je mu dobře, kde všechny zná, kde může tak trochu machrovat. Já jsem o to nervóznější, v nevýhodě. Prvních pár schůzek se podle mě má odehrávat na neutrální půdě, aby na tom byli oba stejně.“

5. Ach, já bych si přál mít hodně dětí!

Možná toužíte po velké rodině, kupě smějících se dětí a víkendech strávených grilováním pro rozrostlé příbuzenstvo. Ale skutečně si o tom chcete s mužem povídat poté, co se sotva znáte?

Dominika (34): „Já jsem rodinný typ, chtěla bych mít děti, ale nevím, proč bych to měla probírat s někým, koho vidím potřetí v životě. Když mi muž na druhé schůzce začne sladce vyprávět o svých snech o pěti dětech, o velkém domě plném dětského smíchu, společných večerech s manželkou u krbu, mám husí kůži. Buď je to blázen, psychopat, a nebo mě chce dostat na sladký řečičky do postele.“

Tip redakce:Říkáte si, že vy asi žádnou vnitřní varovnou signalizaci nemáte? Že vždycky narazíte na stejný typ muže, který vám zlomí srdce? Možná vám pomůže článek Máte smůlu na chlapy? Změňte to!

A jací muži jsou podezřelí vám?

Reklama

Související témata:
Podezřelý

Načítám