Hlavní obsah

6 druhů sexu, které byste měli stihnout před příchodem podzimu

Foto: Profimedia

Ještě není zima! Pořád můžete zkusit parádní změnu prostředí, v němž se budete chtít mazlitFoto: Profimedia

Reklama

Léto pomalu končí, ale jeho erotická atmosféra zůstává! Kterých šest druhů milování by měl každý milenecký a partnerský pár zkusit ještě před příchodem podzimu? Inspirujte se a plánujte. Bez hranic!

Článek

Erotické štěstí dělá smyslnost a nápady. Čas běží… Těchto šest druhů sexu patří právě teď k těm nejlepším!

1. Ve sprchách

Na sex pod kapkami vody nedá dopustit třeba autorka příruček pro dospělé Linda Sonntag, která říká, že pro většinu mužů a žen jsou sexuální radovánky a sprchy něčím, co již od školních let v jejich mysli patří k sobě.

„V dospělosti je právě v těchto místech možné pro sexuální styk nalézt to nejpřirozenější útočiště,“ míní spisovatelka, jejíž představa společné očisty třeba po plavání ve veřejném bazénu provokuje ke hříšným myšlenkám. Jako milování v přírodě.

2. Venku

Většina párů si stěžuje, že v ložnici je nuda. Proto, ještě než budou meze studené, můžete zkusit „outdoor sex“. „Loni jsme šli s přítelem na houby a došlo na milování na jedné z lesních mýtin. Bylo to tak živočišné,“ napsala nám jistá nejmenovaná čtenářka. Skvěle však poslouží i vlastní zahrada…

Jako ideální nástroj pro sex venku se jeví houpačky nebo mýdlová pěna či masážní olej. Podle Lindy Sonntag by každý pár měl zkusit jeho nanášení gumovou rukavicí, nebo naopak drsnou žínkou. „Udělejte partnerovi horkou masáž vleže a svědomitě ho prozkoumávejte,“ popisuje ve své knize Hry lásky a přidává i další tip.

Foto: Profimedia

Voda je tak přirozená a příjemná!Foto: Profimedia

3. Ve vodě

Ještě než dojde k zazimování vašeho bazénu, mohou se zde odehrát zajímavé věci. „Zakryjte ztopořený pohlavní úd nebo rozevřenou pochvu jemným hedvábným šátkem, kápněte na něj trošku masážního oleje a potom pohlaví pod šátkem promasírujte. To samé dělejte i pod vodou,“ dál radí spisovatelka. Nebo?

4. S ledem

Tropy už jsou sice za námi, ale současné počasí přeje všem, kdo plánují víkendové grilovačky, jejichž součástí jsou dobré drinky. Máte ideální příležitost prožít sex se střídáním teplot, a to podle vzoru světově proslulé sexuální antropoložky Betony Vernon, která kostky ledu přímo zbožňuje.

Ve své Budoárové bibli napsala, že když při orální stimulaci přidržíte mezi rty kostku ledu, můžete u nadměrně vzrušeného partnera maličko snížit sexuální napětí, ale jen do té doby, než se led rozpustí. Pak se budete muset vypořádat se skutečností, že jej zaplaví ještě větší vlna slasti. Jeho pokožka bude velmi citlivá vůči vašemu teplému doteku.

„Vzrušující mrazení vyvoláte i vložením kostky ledu do vagíny. Led ovšem musíte nejprve olízat, abyste ohladili jeho hrany,“ doporučuje Betony Vernon. Co by asi řekla na další nápad?

Foto: Profimedia

Auto je klasika. A přece o tom zatím jistě mnozí pouze sníFoto: Profimedia

5. V autě

Na opuštěném parkovišti, vedle auta, v zadní části vozu… Pocit nebezpečí a stísněný prostor donutí vaše těla k pozicím, které by vás ani nenapadly. Akorát se při něčem takovém nenechte chytit, ať nemusíte nikomu nic vysvětlovat.

6. Ráno

Využijte ranních slunečních paprsků a okořeňte si partnerský sex s puncem bezstarostných prázdnin a očí nezalepených ospalky! Konec léta a babí léto vyloženě přeje rannímu sexu.

Jistá newyorská sexuoložka Amy Levine se tuhle na svém blogu zmínila o malém triku. Kdo si nastaví budík o pár minut dřív a zahájí den rychlovkou, ten se bude po celý den cítit mnohem lépe. Prý to v tomto ročním období nabudí hlavně ženy… (S přechodem na zimní čas kouzlo zmizí.) Tak na co ještě čekáte?

A jaký sex právě teď preferujete vy?

Reklama

Načítám