Hlavní obsah

Tohle je 7 největších zdržovaček sexu. Také je znáte?

Foto: Thinkstock

Je mnoho věcí, které vás mohou zdržet a do postele třeba vůbec nepustit...Foto: Thinkstock

Reklama

Že milování nemůže nic komplikovat? Tak to je velký omyl! Těchto sedm věcí otráví a pozdrží milostný zážitek nejenom vám, ale i ostatním! Většinou s nimi totiž nepočítáte.

Článek

No ano, je to tak, milování není jen o příjemných skutečnostech, před ním či během něj se mohou vyskytnout i ty méně veselé. S některými se dá dopředu počítat, jiné překvapí. V každém případě ale uberou pár hezkých chvil a přidají nějakou tu kapičku potu ve tváři!

7 věcí, které zdržují milování

1. Rozbalování kondomů

Když něco chcete dokázat co možná nejrychleji, pokazí se to, na to je snad zákon. „Může mi někdo vysvětlit, jak se dá v pološeru, navíc když je člověk vzrušený, rozdělat kondom za několik vteřin? Pokaždé hledám, kde roztrhnout obal, pokaždé si ve finále musím pomoct zubama,“ stěžuje si Zdeněk. „Chápu výrobce a jejich normy, ale kdo pochopí normální lidi, kteří se spolu chtějí jen pomilovat? Rozdělávání gum je jako výšlap na nejvyšší horu světa – obojí je o nadlidském výkonu!“

2. Neposedný zip u kalhot

Stačí jedno neobratné škubnutí a vášeň je v tahu! „Ano, už se mi to stalo. A byl to pěkný trapas. O to horší, že kalhoty jsem si rozepínala sama. Jak jsem byla nervózní, nějak se to zaseklo. Milenec se mi snažil pomoci silou, což se nakonec podařilo, ale pořádně nás to zdrželo,“ vypráví Jana.

Foto: Thinkstock

Rychle rozbalit kondom je někdy nadlidský úkol!Foto: Thinkstock

3. Nedostatečná lubrikace

Velká snaha někdy není korunována úspěchem. „Stimulujete, děláte všechno možné i nemožné, ale ona je pořád suchá. Pomoct si slinami je nejjednodušší, ale ani to někdy nestačí. Jestli máte po ruce nějaké mazadlo, problém se může vyřešit za chvíli, ale co když s tím vůbec nepočítáte a nemáte po čem sáhnout?“ polemizuje Jirka s tím, že ani penis zarudlý vinou příliš horlivého tření není výhrou v loterii. „Sedřená špička je citlivá na dotek. Pak královi neporučíš vůbec nic,“ krčí rameny.

4. Stud mezi prostěradly

„Alabastrové panenky, kterých se člověk bojí dotknout, potřebují hodně trpělivosti,“ konstatuje Marek s tím, že všechno by bylo jednodušší, kdyby se lidé nebáli spolu mluvit. A odborníci souhlasí. „Mnohým z nás by to šlo v posteli mnohem lépe, kdyby nás tak nesvazoval pocit studu a provinění za to, co nás eroticky vzrušuje. Platí to zejména o lidech, kteří se až příliš ostýchají naznačit milované bytosti, co jim dělá dobře a co ne,“ říká Paul Joannides, expert na sexuální výchovu americké mládeže.

Foto: Thinkstock

Být v posteli sehraní není zadarmo, jistou snahu to chceFoto: Thinkstock

5. Vousy

Někteří muži mají tolik štěstí, že se nemusejí holit celý týden a přitom nehrozí, že by partnerce poškrábali vnitřní stranu stehen, zatímco ti druzí amatérsky způsobí bolestivé odřeniny. Pak se s vášní milujte dál, když máte oblast rozkroku jako v ohni! „Jednou jsem stehna milované ochránil tak, že jsem je obložil ručníky. Ale než jsem pro ně došel a úkon provedl, vychladla mi,“ stěžuje si Pavel.

6. Menstruace

Těšíte se, a najednou STOP – menstruace. Jistě, i na červenou se dá „jet“, ale ne každý na to má žaludek. Pak přichází na řadu plán B. „Nepenetrační sex může být pro partnerku daleko příjemnější, často z něho vytěží více než z prosté soulože, při které byl muž soustředěn pouze na svoji erekci a uspokojení,“ míní sexuolog Zlatko Pastor.

7. Trvá to věčnost

I „výšlap“ těsně pod bod orgasmu, pak ochladnutí, a to celé znovu, nemusí být ku prospěchu věci. Když totiž milování trvá téměř sto let, aktéry to přestane bavit. Podobné hrátky tak mohou sex spíš zdržovat než urychlit. Znáte to taky?

A co komplikuje sex vám?

Reklama

Načítám