Hlavní obsah

Jsem dva roky čistá. Modelka Cara Delevingne popsala, jak se dostala z alkoholu a drog

Foto: Taylor Hill, Gettyimages.com

Foto: Taylor Hill, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už je zase na kokainu, na drogách, opilá, prostě sjetá! Takové komentáře se objevily pod videem Cary Delevingne z Met Gala, které se konalo před pár dny. Modelka ale všechny spekulace okamžitě utnula a světu poslala jasný vzkaz: Dva roky jsem čistá!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Met Gala je nejprestižnější módní akce roku, schází se na ní ty největší hvězdy světového showbyznysu a na letošním ročníku nechyběla samozřejmě ani modelka Cara Delevingne. Oblékla model tvořený dlouhou bílou sukní a zajímavým topem s kapucí od návrhářky Stelly McCartney, nicméně video, ve kterém dávala rozhovor pro Enews, vyvolal spekulace o tom, zda opět není opilá nebo na drogách.

Rozverné video

Je pravda, že ve videu toho modelka moc neřekla. Jakmile jí totiž novinář položil otázku, ještě než stihla cokoli říct, do záběru vesele vtrhl zpěvák Ed Sheeran a návrhářka Stella McCartney. Oba začali rozverně vtipkovat o tom, jak skvěle modelka vypadá, jak úžasná je McCartney návrhářka a zda Sheeran také nosí její modely.

Jenže modelka, která před dvěma lety bojovala se závislostí na alkoholu a drogách, se kvůli tomu stala terčem poznámek o tom, že „do toho zase spadla“. V komentářích pod videem se okamžitě objevily názory ve smyslu, že „je zase na kokainu“ a „Sheeran a McCartney do záběru vtrhli, protože ji chtěli zachránit před trapasem a maskovat, že je zase pod vlivem“.

Jsem čistá!

Delevingne ale poměrně rychle zareagovala a světu poslala přes sociální sítě jasný vzkaz: „Jsem dva roky zcela čistá! Díky za podporu.“

Navíc se na Met Gala v jiném rozhovoru, tentokrát pro magazín Variety, o své cestě za střízlivostí rozpovídala celkem otevřeně. „Pokud jsem to dokázala já, dokáže to každý. Musíte o tom ale mluvit a hlavně být upřímní, obzvlášť pak sami k sobě,“ řekla magazínu. A že je život bez drog a alkoholu lepší, o tom modelka nepochybuje. Už loni se přiznala k tomu, že nechápe, proč se na cestu střízlivosti nevydala dřív. Bez drog a alkoholu je totiž klidnější, spokojenější, vyrovnanější.

Delevingne podstoupila léčbu závislosti v dubnu 2022, impulzem byly fotky, na nichž ji paparazzi zachytili ve zbědovaném stavu na letišti v Los Angeles. To byl prý ten okamžik, kdy si opravdu uvědomila, že se řítí ke dnu a je ten nejvyšší čas se zvednout a začít s tím něco dělat.

A mluvit o své cestě za střízlivostí a životem bez drog je prý to nejmenší, co může udělat. Protože pro všechny, kteří se s podobnými problémy potýkají, je prý důležité vědět, že v tom nejsou sami. A to opravdu nejsou, je řada slavných osobností, které vyhrály boj s nejrůznějšími závislostmi, a celebrit, které se z různých důvodů vzdaly alkoholu.

Závislosti jsou různé, ne jen na alkoholu a drogách. Závislost na sexu je nemoc. Jak poznat, že jí trpí váš partner

Načítám