Hlavní obsah

Aby byla vagina vnímavá, musí se uvolnit!

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vnímavý a uvolněný. Takový by měl být váš klín, aby si milování co nejvíc užil. Jenže často je to přesně naopak. Co nebo kdo může za jeho blokaci a jak se znovu otevírá? Nahraďte ztuhlost nepopsatelně nádhernými pocity!

Článek

Jestli si sex užijete, nezávisí jen na mozku, tedy nejerotogennější zóně, ale i na vagině, která dokáže přenášet emoce. To alespoň tvrdí známá australská sexuální terapeutka a koučka partnerských vztahů Jacqueline Hellyer, podle níž je mnoho ženských klínů doslova ztuhlých. Důvodem jsou agresivní penisy a opakované násilné pronikání. Pokud totiž necháváte čas zasunutí výhradně na mužích, kteří bývají v milování agresivnější, často to udělají předčasně, když ještě nejste dostatečně připravené.

Hýčkejte si vaginu

„Když je penis moc hrr, vagina se postaví do obranného režimu, protože neočekává rozkoš, ale útok. Jakmile jí dovolíte relaxovat, všechno negativní odblokujete. Partnerův pyj může konečně obejmout s láskou a to je nepopsatelně skvělý pocit pro oba milence,“ popisuje koučka na svém blogu s tím, že se vlastně jedná o propojení mužských a ženských energií, tedy jin a jang. Kdo by takové harmonii odolal?

Nemyslete jen na klitoris

K tomu, aby se vagina stala uvolněnou a vnímavou, je zapotřebí něžnost a soustředěnost na okamžik. Bohužel, většina lidí si myslí, že centrum slasti představuje jen klitoris, a proto se zaměřuje jen na něj. Proč by ale pouze poštěváček měl sbírat veškerou pozornost? Žena musí na svoji pochvu myslet jako na úžasný, citlivý orgán, jinak nebude probouzet jemnou extázi s energickou stimulací. Nedopusťte to! Chovejte se k ní s úctou a to samé vyžadujte i od protistrany!

Je pochva dostatečně vlhká?

Vždy, když se schyluje k průniku penisu do pochvy, se ujistěte, že je vagina dostatečně vzrušená, tedy vlhká (dráždíte správně klitoris?). Přizpůsobte prostředí, pusťte si hudbu, zapalte svíčky, dopřejte si čas na důkladnou přípravu. Líbejte se, hlaďte a nespěchejte.

„Nejděte hned po intenzivním sexuálním vzrušení, nemyslete na orgasmus. Buďte duchem přítomné a dělejte cokoli, co považujete za měkké, něžné a vzrušující,“ popisuje Jacqueline Hellyer. Zaveďte milencovy ruce na svá ňadra, nechte o sebe pečovat (jak moc máte citlivé dvorce?).

Zkrátka kdy dojde k průniku řídíte vy, ne muž. Až uznáte za vhodné, že je ten správný čas pro zasunutí pyje, přemístěte se do vám pohodlné pozice.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Partner by měl zasunout penis, až když je na to vaše vagina připravena, tedy zvlhne Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Drážděte se penisem

A je to tady. Mužské přirození už je u vchodu do vaší svatyně. Dopřejte si chvíli, ideálně minutu, pro „zaťukání“ hlavy penisu na milostná vrátka. Uchopte ho a jeho špičkou přejíždějte po stydkých pyscích a okolí. „Všimněte si, co se děje ve vašem klíně, srdci i celém těle. Jestli to jde, v závislosti na poloze, dívejte se partnerovi do očí, a pak je na pár vteřin zavřete. Zaznamenáte velký rozdíl v pocitech,“ uvádí koučka.

Před průnikem zavřete oči

Se zavřenýma očima nechte partnera vstoupit dovnitř (pozice, při kterých je vagina těsnější). Povolte veškeré svalstvo a uvědomte si, že partnerův penis vítáte, že v sobě svíráte to nejcennější, co má. Pak oči otevřete. Lehce pohybujte pánví, a to v malých kruzích nebo dopředu a dozadu. Užívejte si toho, že váš klín penis nevnímá jako vetřelce.

Vagina si musí zvyknout

„Když se poprvé začnete milovat tímto způsobem, možná nebudete cítit vůbec nic, protože jste až příliš zvyklé na mužský přístup, razanci a silnější intenzitu pronikání. Vaše vagina si nejdřív musí odvyknout, neboť není schopná cítit všechnu tu jemnost a posvátnost. Pokračujte ve cvičení, v průběhu času zjistíte, že se pochva otevírá a přijímá nádherné pocity. Chce to jen trochu času a trpělivosti a spojení mezi vámi a milencem se dřív nebo později dostaví. Vždyť učený z nebe nespadl,“ uzavírá Jacqueline Hellyer.

Související témata:
Blokace

Načítám