Hlavní obsah

5 sexuálních poloh pro malý penis a velkou vaginu. Tady bude těsno…

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Reklama

Dámy, neomlouvejte se za to, že se při milování potřebujete cítit „vyplněně“. Je to žádoucí a pro ženy navíc i přirozené. Jenže co když se ve vás partnerovo přirození doslova ztrácí? Použijte tyhle triky a polohy, dostanou vás do varu!

Článek

Velká pochva a malý penis. Jak si mohou rozumět? Žena, která v sobě milencův penis necítí, bývá frustrovaná, navíc ji sex neuspokojuje tak, jak by měl. Znáte to z vlastní zkušenosti? Vagina je za normálních okolností nesmírně pružná. Při sexu semkne mužův penis a přizpůsobí se jeho rozměrům. Jenže porody, oslabené pánevní dno a postupující věk, kdy dochází k úbytku elastických vazivových složek v okolí poševní stěny, jí v tomto směru neprospívají.

Na velikosti (ne)záleží

Samozřejmě otázkou je, co je považováno za malý penis. Studie publikovaná v Journal of Sex & Marital Therapy zjistila, že průměrná délka erektivního penisu je 13 až 14 centimetrů. Naměřené centimetry ale nejsou pro spokojenost při milování zdaleka nejdůležitější. „Muži s menšími penisy bývají často zdatnějšími milenci, protože musí jednoduše vynaložit více úsilí, aby partnerku uspokojili,“ říká sexuální terapeutka Holly Richmond. A radí nevidět problém tak dramaticky, možnosti, jak si vyhovět, rozhodně existují. Řešením mohou být Kegelovy cviky na posílení svalů pánevního dna. A při milování preferování milostných poloh, při kterých je vagina těsnější. Které to jsou?

1. Opěradlo

Lehněte si na záda, natažené nohy dejte k sobě a poté je zvedněte kolmo nahoru. Milenec si za ně klekne a dosedne na paty. Tělo má zpříma a vaše nohy si přitiskne na svůj hrudník. Veškerá aktivita je na něm. Tato pozice zajišťuje větší stisk pochvy, stimulaci bodu G a možnost análního milování. Na druhou stranu odpírá líbání, neboť nohy plní funkci jakési barikády mezi vašimi těly. Je-li milování romantičtější povahy, aspoň udržujte oční kontakt.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Z milování můžete mít zase požitek, objevujte nové poziceFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

2. Vášnivá chvilka

Lehněte si na záda, pokrčte jednu nohu a mírně si ji natlačte na svůj hrudník (pomozte si rukou). Váš partner si lehne na vás s nataženýma nohama. Tuto polohu můžete praktikovat také vestoje, kdy se opřete o zeď a zvednete jednu nohu. Vagina je oproti klasickému misionáři užší. Volnou rukou drážděte svá ňadra nebo partnera uchopte za jeho pěkný zadek. A nezapomeňte mu pak dopřát i pořádnou masáž!

3. Oblíbená lžička

Není tajemstvím, že poloha bok po boku patří k těm lenivě mazlivějším. Ležíte na boku za sebou, partner má volné ruce a používá je k laskání vašich prsou. Už jen to je samo o sobě skvělé. Počítejte však i s malým bonusem – vagina v této poloze objímá penis silněji. A když navíc překřížíte svoje nohy u kotníků nebo v kolenou, vaginální stěny se k sobě přiblíží ještě o něco víc, čímž zajistíte intenzivnější tření penisu. Pozice je vhodná i k silnému dráždění bodu G.

Foto: My Ocean Production, Shutterstock.com

Pozice lžičky udělá z vaší vaginy úzkou soutěsku a zajistí blaženou slast i při línějším milováníFoto: My Ocean Production, Shutterstock.com

4. Psí rozkoš

Psí poloha patří k pěti nejfrekventovanějším a nejoblíbenějším milostným pozicím většiny párů. Tak ono se není co divit. Je chlípná, živočišná a nesmírně sexy. Zároveň poskytuje prostor pro představy, neboť nevidíte milenci do očí. Ve svých fantaziích se tak můžete milovat třeba s kanadským hercem Ryanem Reynoldsem.

Vy klečíte na kolenou s nohama roztaženýma, muž zezadu zasouvá penis do pochvy. A že dost hluboko, o tom není pochyb. Nohy nedávejte od sebe, naopak je přitiskněte k sobě, prožitek se ještě znásobí!

5. Klubíčko

Muž si klekne a dosedne na paty. Tělo drží zpříma. Vy si na něj nasedněte, nohama jej obejměte v oblasti hýždí, ruce položte kolem jeho ramen. Hloubka průniku je sice střední, ale v poloze, které se říká klubíčko, vzniká velmi těsný kontakt. Klitoris i penis se třou o poševní stěny, vagina se zdá být „menší“. A co víc, při pohybech vaše bradavky kloužou po partnerově těle. Jejich citlivost můžete podpořit speciálními lubrikačními gely, které chladí, hřejí, zajišťují dráždivé brnění i jemné pálení a celkově zintenzivňují pocity.

To ale není jediná vychytávka této pozice. Jakmile v klubíčku mírně přitlačíte „na spodek“, tedy jako při stolici, vyvinete tlak na poševní stěny, které půjdou proti penisu. Tak co, ještě máte pocit, že je někdo z vás při milování ztracený?

Reklama

Načítám