Hlavní obsah

Aréna mužů: Chlapské zlozvyky? Tyhle jim přijdou nechutné!

Foto: Thinkstock

Co štve chlapy samotné na sobě? Tak na to jsme se zeptali dnes!Foto: Thinkstock

Reklama

Donutili jsme dnes muže střílet do vlastních řad! Jaké zvyky a zlozvyky jim přijdou na ostatních zástupcích svého pohlaví vyloženě odpudivé? Tady je nová Aréna mužů!

Článek

Když si ženy koušou nehty. Když se výrazněji líčí. Když jim koukají kalhotky... O tom, co mužům přijde někdy odpudivé na ženách, jsme se bavili až dost. Teď přišel čas obrátit pozornost do vlastního hnízda!

A proto další otázka v naší Aréně mužů zní: Jaké mužské zvyky či zlozvyky vám samým přijdou odpudivé?

Jaroslav Vydržel (41 let), Feng Shui praktik a astrolog tradiční čínské astrologie: „Není to vůbec lehká otázka, protože to předpokládá rozdělit zvyky či zlozvyky na mužské a ženské a nejsem si jistý, zda to vůbec jde. Zda jsou nějaké typicky mužské zlozvyky. Obecně bych řekl, že mám problém s každým mužem, který si myslí, že mužskost je synonymem pro hrubost a debilitu. S každým mužem, který dovede šikovně lidi ve svém dosahu používat a zneužívat pro svůj prospěch. Tihle muži a jejich zvyky mi přijdou odpudivé. Podobné typy jsou však i mezi ženami, a tak nevím, zda je to korektní odpověď."

Ladislav Jenšík (27 let), osobní trenér a hráč amerického fotbalu: „Rozhodně mi přijde nechutné a odpudivé, když si chlap kouše nehty a záděrky (předpokládám že žádná taková žena už není!) Nebo pokud má špínu za nehty!!!!. Používání silné kolínské, která by zabila i koně ...a to stačí, aby kolem vás jen prošel nebo se ukázal v místnosti. (Bereme v potaz, že muž drží zásady základní hygieny a nepáchne potem).

Plivání každých pár minut. Hlasité nadávání a oslovování známých pohlavními orgány. V neposlední řadě jsou to jakékoli fyzické projevy a řvaní v posilovně při zvedání 10kg závaží, které je završené okamžitou prohlídkou nárůstu bicepsu v zrcadle. Civění na určitou osobu všeobecně (platí jak pro muže, tak pro ženy, bohužel nutno podotknout, že se s tím setkávám velmi často v ČR a jen zřídka v zahraničí)."

Pavel Dolejška (24 let), kouzelník:„Osobně nemám rád olizování prstů při jídle v restauraci nebo v jiných veřejných prostorách nebo hlasité projevy trávení. A také nemám rád, když někteří mužští kolegové nedbají na věci, jako je sprcha a používání voňavky nebo deodorantu, a jejich pot je cítit na míle daleko před jejich vstupem do veřejných prostor. Našlo by se toho asi více, ale to budou spíše už věci, které mohou vadit více ženám, jako třeba urovnávání mužství v kalhotách na veřejnosti."

Zbyněk Janíček (31 let), moderátor:„Když to vezmu obecně, tak hlavně v klubech a podobně vidíte chlapy – kluky, kteří, jak já říkám, pejskaří a ,vopruzují' například tančící slečny. Snaží se různě otírat a podobně. Tohle je balicí zvyk, který mi vadí, protože, troufám si říct, ne všichni chlapi jsme takoví a je to až úchylný. A když kouknu na svůj zlozvyk, tak je to určitě lenost zvednout ty ponožky, který systematicky nechávám různě po bytě..."

Lucas Jirkovský (27 let), designér a hudební nakladatel:„Nevím, jestli je to jen zvyk, nebo zlozvyk, ale vážně nechápu, když se polovina chlapů z ČR po práci vydá rovnou do hospody a po šesti kouskách se odmotá domů. Občas se tam chlapi podívají na fotbal, občas si zahrají karty a jsou věčně nespokojení. Nadávají na všechno okolo a chytře remcají, místo aby se zvedli a začali něco dělat. To je fakt divné a odpudivé.“

A jaké zvyky jsou to podle vás?

Reklama

Související témata:

Načítám