Hlavní obsah

Aréna mužů: Na co byste se ženy neodvážili zeptat?

Foto: Thinkstock

Mají muži odvahu zeptat se na cokoli?Foto: Thinkstock

Reklama

I muži jsou pořádně zvědaví. Ale... má to své hranice? Existují otázky, na které by se ženy vlastně nikdy nezeptali? Třeba že by se báli? Ano! A v nejnovější Aréně mužů se dozvíte jaké!

Článek

Otevřenost a upřímnost ve vztahu či přátelství je hezká věc, ale skutečně musíte o druhém vědět všechno? Neexistují přece jen otázky, na které by se pánové ženy spíše neodvážili zeptat? Možná! I proto jsme takové téma nadhodili v naší Aréně mužů.

Aleš Kalina (47 let), kouč partnerských vztahů:„Ženy všeobecně bych se zeptal na cokoli, pokud by tomu byly nakloněny okolnosti a hodilo by se to. Nebojím se žádného tématu a naopak jsou za tuto otevřenost některé ženy vděčné. To je asi deformace z koučinku. U partnerky ale mám nepříjemné pocity, když bychom se měli bavit o sexu s bývalými. Když přemýšlím proč, tak mi naskakuje bolest z toho, že tu moji milovanou měl před tím někdo jiný."

Václav Junek (21 let), student:„Nenapadá mě nic, na co bych se ženy bál zeptat. Jsou tu jen otázky, na které ani raději nechci znát odpověď."

Jan Kornhauser (39 let), IT specialista: „Nemám problém se zeptat kohokoli na cokoli, a tudíž ani ženy. Akceptuji však zažité společenské normy a neptám se žen na obligátní otázky, jako jsou například váha a věk. Sice nechápu, co na těchto otázkách ženám vadí, ale přesto to nedělám. Myslím, že pokud tvoří muž a žena pár, neměla by být žádná otázka tabu a pár by měl mluvit o všem otevřeně a bez ostychu se zeptat opravdu na všechno, co jednoho, stejně jako druhého zajímá.“

Kazma (28 let), moderátor: „Ženy bych se nikdy neodvážil zeptat, jestli nemá chuť zajít si o víkendu povyrazit s bandou kamarádek a mojí kreditkou do Pařížské."

Pavel Dolejška (25 let), kouzelník:„Já si vždy říkal, že mám pro strach uděláno, a tak vyloženě něco, na co bych se neodvážil zeptat se ženy, asi není, ale moje vychování mi také říká, že by mě nenapadlo se ptát ženy na váhu.

Asi bych se na začátku schůzek se ženou také neptal na stav jejích financí, jelikož z toho důvodu jsem se o tuto ženu nezačal zajímat – i když je samozřejmě důležité do budoucna při hlubším vztahu vědět, zdali je na tom tato žena normálně a nemá třeba mnohamilionové dluhy.

Nicméně mám rád otevřenost a upřímnost nejen u žen, ale u lidí všeobecně, a proto nějaké nezeptání se na něco, co člověka zajímá, ale ,bojí' se zeptat, bych zavrhl a řídil se mým oblíbeným pravidlem Líná huba, holé neštěstí..."

Patříte také mezi muže? A nebojíte se otevřeně odpovídat na naše otázky? Rozšiřte i vy řady v této Aréně? Stačí se přihlásit na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám