Hlavní obsah

Avon pochod 2013 už 8. září!

Reklama

Povodně změnily v červnu životy tisícovkám lidí. Kromě ničivých vln se však vzedmula i vlna solidarity, podpory a naděje. A právě 100% naděje je mottem letošního Avon Pochodu proti rakovině prsu!

Článek

Datum pochodu muselo být kvůli velké vodě posunuto. Pražské ulice se obléknou do růžové druhou zářijovou neděli – tedy už 8. září! „Dávat naději nemocným i jejich rodinám, je to, oč se snažíme od počátku vzniku tohoto projektu," prozradila manažerka PR a reklamy společnosti Avon Cosmetics Alena Pytlíčková. „Sponzorujeme řadu organizací zabývajících se prevencí a léčbou rakoviny prsu, která je nejčastějším nádorovým onemocněním, postihujícím zhruba každou osmou ženu. Ale v případě rakoviny prsu platí, že včasná diagnostika dává pacientce velkou naději na vyléčení. Apelujeme na ženy, aby nepodceňovaly prevenci. Jen tak budeme mít naději na vítězství v boji s touto zákeřnou nemocí."

Aby ženy, kterých se nemoc bezprostředně týká, věděly, že v tom nejsou samy, přicházejí jim dodat odvahu a naději ambasadorky Avon Pochodu 2013 – Simona Stašová, Monika Absolonová, Gábina Partyšová, Ivana Gottová, Mahulena Bočanová, Taťána Kovaříková a nově také Kateřina Brožová, Olga Šípková, Tonya Graves, Halina Pawlowská a Iva Pazderková. Právě ony si 8. září ve 12 hodin obléknou Tričko z dílny návrhářky Taťány Kovaříkové a postaví se do čela průvodu, který se v pravé poledne vydá ze Staroměstského náměstí směrem ke Žlutým lázním, kde celá akce vyvrcholí. Na startu se o dobrou náladu postarají Gipsy.cz, v cíli se můžete těšit na vystoupení Moniky Absolonové, Tonyi Graves, Davida Deyla a skupiny MIG 21.

Při slavnostním vypouštění balonků, což je nejemotivnější část celého Pochodu, zazní nová hymna Avon Pochodu „Budu tu stát“, jejímiž autory jsou David Deyl a Xindl X. Interprety písně jsou David Deyl a zpěvačka Monika Absolonová. Tento akt není jen vzpomínkou na ty, kteří již nejsou s námi, ale je především dodáním naděje těm, kteří to potřebují.

Pro návštěvníky, kteří chtějí být neustále v pohybu a pochod je pro ně příliš pomalý, nabízí Avona Iva Pazderková řešení. Oblíbená herečka a propagátorka běhu totiž celou trasu i poběží a zve návštěvníky Avon Pochodu, aby se k ní přidali. Start běhu bude od Žlutých lázní a poběží se po trase Pochodu až na Staroměstské náměstí, kde se Iva postaví do čela Pochodu a celou trasu si užije ještě jednou – tentokrát poklidnou chůzí. Jste-li příznivci běhu, obujte si pohodlnou běžeckou obuv a start je v 9.30 od Žlutých lázní.

Vstupenkou na Avon Pochod je Tričko proti rakovině prsu, které je stále k zakoupení za 399 Kč u Avon Ladies/Gentlemanů, u vybraných partnerů a na www.zdravaprsa.cz. K dnešnímu dni se prodalo téměř 28 000 kusů. Výtěžek z prodeje trička jde na konto Avon proti rakovině prsu. Na projekty boje proti zákeřné nemoci se vysbíralo více než 76 milonů korun.

Všem patří velký dík!

Reklama

Související témata:

Načítám