Hlavní obsah

Avon Pochod proti rakovině prsu 2013 bude až v září!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S ohledem na povodňovou situaci a pohodlí pochodujících se rozhodli organizátoři Avon Pochodu proti rakovině prsu 2013 termín posunout. Růžová trička vyrazí do ulic až v září!

Článek

Avon Pochod, který byl původně plánován na sobotu 8. června, se bude netradičně konat až v měsíci září. Velká část naší republiky má starosti o své blízké, o své zdraví a majetek, přitom Akce proti rakovině prsu by měla zůstat optimistická. Proto se organizátoři rozhodli pro tento krok.

„Změnu považujeme za nezbytnou. O detailech zářijového Pochodu budeme informovat během následujících dní,” prozradila manažerka PR a reklamy společnosti Avon Alena Pytlíčková. „Stejně tak jako je boj proti rakovině prsu věčný, doufáme, že tato změna neochladí naše společné odhodlání a setkáme se v Praze,” dodala.

Zájem o letošní trička je enormní, přesto jsou dámská Trička proti rakovině prsu stále v prodeji, a to prostřednictvím sítě Avon Ladies / Avon Gentlemanů a on-line v e-shopu na zdravaprsa.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám