Hlavní obsah

Barevné kožichy, které oživí každý outfit: Jak na ně?

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První mrazy už udeřily v plné síle a tak je nejvyšší čas zkompletovat zimní garderobu, v které neprochladnete. O lyžařských kombinézách ovšem řeč nebude. Představujeme vám luxusní huňaté kabáty!

Článek

Pátráte po módě, co zahřeje? Zaměřte svou pozornost na falešné kožichy. Praktické svršky letos návrháři obarvili do veselých odstínů, tak neváhejte a rozsviťte šeď v českých ulicích pomocí stylového outfitu.

Druhá kůže 

Kůže a její imitace se pravidelně objevuje mezi hlavními trendy (dokonce i v létě). Pokud jste si motorkářské kalhoty ještě nedopřály, urychleně tento módní omyl napravte. Spolu s dvoubarevným kožíškem budou vypadat dokonale. Doplňky volte v minimalistickém stylu a výstřihů se raději vyvarujte. Příliš mnoho extravagance v jednom outfitu vám může spíš uškodit.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák Gate, 218 Kč; 2. boty Baťa, 2399 Kč; 3. kalhoty Tally Weijl, 769 Kč; 4. kabelka Massimo Dutti, 2295 Kč; 5. kožich Desigual, 6599 Kč Foto: Archiv firem

Horčicové akcenty 

Móda pro každodenní nošení pracuje i se sportovními prvky. Jestliže jste fanynka volnočasového a pohodlného stylu, klidně jej uplatněte v kombinaci s elegantním kožichem. Zapomeňte na podpatky, vklouzněte do vysokých tenisek a místo úzkých slimek oblékněte volnější balloon jeans.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr Mango, 899 Kč; 2. tenisky Converse, 2499 Kč; 3. džíny Esprit, 1499 Kč; 4. kožich Vero Moda (prodává About You), 1079 Kč; 5. čepice Samsøe Samsøe (prodává Zalando), 940 Kč Foto: Archiv firem

Elegance na prvním místě

Vyrážíte do společnosti či na pracovní party? Pouzdrové šaty jsou jasnou volbou. Splňují základní dresscode a pokud po vás pořadatelé nevyžadují velkou večerní, můžete lodičky zaměnit za stabilnější kozačky. Kožešinový kabátek v petrolejovém odstínu celý look skvěle doplní.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kožich s.Oliver, 3999 Kč; 2. kabelka Shein, 360 Kč; 3. šaty Trendyol (prodává Zalando), 893 Kč; 4. kozačky Zara, 2999 Kč; 5. punčocháče Calzedonia, 129 KčFoto: Archiv firem

V pastelových tónech 

Kostkované kalhoty jsou rovněž trendem, o kterém se nepřestane mluvit. Jestliže ve své sbírce žádné nemáte, vyberte si pro začátek model s jemným vzorováním. Uvidíte, že se bude hodit k mnoha věcem ve vašem šatníku. Co říkáte na kombinaci s halenkou a pastelovým kožíškem?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kožich Orsay, 1699 Kč; 2. boty Jenny Fairy (prodává CCC), 999 Kč; 3. kalhoty Reserved, 699 Kč; 4. kabelka Nobo (prodává Answear), 999 Kč; 5. halenka s.Oliver, 999 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám