Hlavní obsah

Šatník podle rozpočtu: Sehnali jsme zimní outfit do 2000 Kč!

Foto: C&A

Foto: C&A

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zastihla vás nákupní horečka? Není důvod troškařit. Místo jednoho kousku do šatníku si pořiďte rovnou celý outfit! Orientujte se nejen podle módních trendů, ale také podle vašeho rozpočtu. Koneckonců, novou image můžete mít už za dva tisíce.

Článek

Kvalitní kabát dokáže vaši peněženku provětrat stejně jako zimní boty. Jak to tedy vymyslet, abyste se vešly do rozpočtu i se zbytkem oblečení? Nelamte si hlavu a omrkněte čtyři stylové komplety, které jsme vám sestavili přímo na míru.

Cena za kompletní outfit: 1954 Kč

Připadá vám černá barva příliš tvrdá a na bílou si v zimě netroufáte? Vsaďte na neutrální šedou, která má hojné zastoupení především ve skříních minimalistek. Soustřeďte se na kousky bez potisků, ale dejte si záležet při výběru střihů. Úzké džíny si mohou dovolit i plnoštíhlé ženy, musí jim však perfektně padnout. Pokud se v nich necítíte, dejte od nich ruce pryč a hledejte dál. Outfit pozvednete výrazným náhrdelníkem a kabátem s prošíváním.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát House, 799 Kč; 2. válenky H&M, 399 Kč; 3. náhrdelník Claire's, 130 Kč; 4. džíny Gate, 348 Kč; 5. tričko Sinsay, 59 Kč; 6. nákupní taška Bez Brandu, 219 Kč Foto: Archiv firem

Cena za kompletní outfit: 2951 Kč 

Libujete si v odvážnějších odstínech? Vyzkoušejte podzimní oranžovou. Skvěle pasuje k tlumenějším khaki a béžovým tónům, tak na to při kompletování outfitu myslete. Vzdávat se nemusíte ani květinových potisků, ani zimní sezona jim totiž nedává vale. Na péřové bundě vypadá podobný vzor dokonale. U doplňků se už držte zkrátka. Příliš extravagance na jednom místě není vždy hodno obdivu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Bonprix, 999 Kč; 2. boty DeeZee, 784 Kč; 3. gumička do vlasů C&A, 158 Kč; 4. kalhoty Orsay, 499 Kč; 5. tričko Gate, 168 Kč; 6. kabelka Shein, 343 Kč Foto: Archiv firem

Cena za kompletní outfit: 4965 Kč 

Jestliže jste si na svou nákupní neřest našetřily větší obnos, poohlédněte se po kostkovaném kabátu, který letos představuje důležitou součást dámského šatníku. Měl by k němu ladit co největší obsah vaší skříně, pak už bude střídaní outfitů hračka. Tmavě modré úpletové šaty zkombinujte s hnědými kozačkami a navrch přidejte ještě khaki kabelku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Only (prodává About You), 1749 Kč; 2. boty Jenny Fairy (prodává CCC), 899 Kč; 3. náušnice Paul Hewitt (prodává Klenoty Aurum), 1040 Kč; 4. šaty Zara, 599 Kč; 5. punčocháče Calzedonia, 229 Kč; 6. kabelka New Yorker, 449 KčFoto: Archiv firem

Cena za kompletní outfit: 9925 Kč 

Patříte–li mezi ženy, které si potrpí na značkové kabelky, necháte v obchodě klidně i podstatnou část výplaty. Není na tom vůbec nic špatného, za kvalitu si holt musíte připlatit. Leccos ušetřit ale můžete na zbytku outfitu. Prošívaný kabát a vysoké kozačky působí luxusním dojmem, svou cenou ovšem nikoho neurazí.

Foto: Archiv firem

Na foto: kabát Bershka, 1299 Kč; 2. kabelka Pinko (prodává Eobuv), 4272 Kč; 3. náušnice Pull & Bear, 449 Kč; 4. šaty Massimo Dutti, 2295 Kč; 5. punčocháče Tezenis, 111 Kč; 6. kozačky Reserved, 1499 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám