Hlavní obsah

Beztrestně nevěrná? Kupte si alibi!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nevíte, na co se vymluvit?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ráda byste odjela na víkend se svým milencem a nevíte, jak to zaonačit doma, aby nevzniklo podezření? Jistá francouzská společnost přišla s neotřelým nápadem, záletníkům nabízí výmluvy, které jim pomohou zatlouct nevěru.

Článek

Společnost s názvem Ibila (slovo alibi pozpátku) založila Regine Mourizardová, matka dvou dětí. Dříve pracovala v agentuře zabývající se sledováním záletných manželů a manželek, nyní jim naopak pomáhá za sebou zamést stopy. Zachrání tím prý spoustu vztahů... Zkrátka, co oči nevidí, to srdce nebolí.

A v tomto případě to doopravdy funguje. Ostatně komu by se nelíbilo mít profesionálně vypracované alibi a partner nebude mít ani tušení, že se něco děje? Možná jste to už někdy zažila, když jste zašla za kamarádkou: ,,Kdyby něco, tak jsem u tebe, Petro! Nebo jsme spolu na nákupech!" Ale ouha, pokud se to provalí. Zde vám nic takového nehrozí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ta vpravo jste vy na svatbě kamarádky...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kolik stojí alibi

Sazba se v přepočtu pohybuje od 500 Kč do 4000 Kč, ale může to být i víc, záleží na tom, jak důmyslnou lest chcete vymyslet. A pak už je to jednoduché: pomocí mailu nebo telefonu požádáte o alibi na určité datum a místo.

Profesionálové pro vás vymyslí třeba služební cestu, pozvání na svatbu nebo oslavu v práci. Ale fantazii se meze nekladou. Jsou schopni pro vás bez problému vytvořit falešný účet za hotel, propagační materiály z vaší údajné služební cesty, ale třeba i fotky z fiktivní svatby. Ve sjednaný den vám zavolají „jako z práce" a oznámí vám, že musíte odjet. Samozřejmě vám pošlou domů letenku třeba kurýrem a řeknou vám, kdy se budete vracet, podle toho, jak se spolu dohodnete.

Častěji lžou muži

Přes polovinu klientů tvoří muži, a to ve věku od 25 do 60 let, z nich je naprostá většina čtyřicátníků. Že by pánové nevěrami čelili blížící se krizi středního věku?

U nás zatím ještě nikdo nic podobného neprovozuje, ale kdo ví. Ne že bychom chtěli navádět české podnikatele, ale když si stěžují na nedostatek nových příležitostí v dobách hospodářské krize... Zatím se zkrátka musíme spokojit s výmluvou typu: Byla jsem dlouho v práci.

Související témata:

Načítám