Hlavní obsah

Biker bundy v netypických odstínech: S čím je kombinovat?

Foto: Sofia Zhuravetc, Shutterstock.com

Foto: Sofia Zhuravetc, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černý křivák má ve skříni snad každá moderní žena. Přestože může na první pohled mást svým rockerským až motorkářským vzhledem, stal se základním prvkem i striktně minimalistického šatníku. Znáte jeho veselejší podoby?

Článek

Aktuální trendy vysílají jasný signál, že černá barva ustupuje v jarní sezoně do pozadí. Ať už tedy sáhnete po bundě z pravé kůže, nebo upřednostníte model z koženky, poohlédněte se po odvážnějších odstínech. Inspirujte se našimi outfity a dejte sbohem nudě. Jakou barvu bundičky vybrat a s čím ji kombinovat?

1. Světle modrá

Pomněnková biker bunda musí zákonitě ladit s denimem. Spárujte ji se světlými džínami a harmonické modré tóny rozbijte výraznou oranžovou i temnější khaki. Kontrastní barvy použijte pouze na doplňcích a výsledkem bude originální look v městském stylu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. koženková bunda Zara, 1299 Kč; 2. tenisky Timberland, 1994 Kč, prodává Eobuv; 3. pásek Calvin Klein, 1399 Kč, prodává Answear; 4. džíny Levi’s, 1799 Kč; 5. tričko Gate, 153 Kč; 6. kabelka DeeZee, 640 Kč Foto: Archiv firem

2. Vojenská zelená

Stále tíhnete k tmavým barvám a větší investici do světlého oblečení prozatím odkládáte? Khaki přináší kompromis. Zelený křivák vám udělá téměř stejnou službu jako černý a můžete ho nosit ke kalhotám, šatům i sukni. A když budete mít náladu na módní experimentování, zkombinujte ho s trendy hořčicovým odstínem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kožená bunda Freaky Nation, 2779 Kč, prodává About You; 2. boty Next, 3065 Kč; 3. šaty H&M, 1799 Kč; 4. náušnice Lucie Koldová, 2000 Kč, prodává Mooyyy; 5. gumička do vlasů Claire’s, 70 Kč; 6. kabelka Wittchen, 3805 Kč Foto: Archiv firem

3. Populární hnědá

Velbloudí hnědá vypadá na semišové bundě skvěle. Jen málokdo si ji ovšem troufne mixovat s pudrově růžovou – a to je škoda. Této dvojici společné chvilky opravdu svědčí, tak neváhejte a vyzkoušejte to na vlastní kůži. Nebojte se ani odlišných materiálů v jednom outfitu, saténové šaty křiváku svědčí!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kožená bunda Vila, 3299 Kč, prodává Zoot; 2. sandálky Massimo Dutti, 2295 Kč; 3. šaty Mango, 1299 Kč; 4. náhrdelník Aleyolé, 780 Kč, prodává Ornamenti; 5. kabelka Reserved, 599 Kč; 6. šátek Esprit, 1199 Kč Foto: Archiv firem

4. Pudrově růžová

Na jaře nesmí chybět příval květinových potisků. Sukni s romantickým vzorem oblékněte k pudrové bundě a přidejte vínový top, který dodá kompletu ten správný šmrnc. Nechce se vám chodit na vysokých podpatcích? Obujte pohodlné bílé tenisky a máte vyhráno.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. koženková bunda C&A, 1050 Kč; 2. tenisky Kazar, 2490 Kč; 3. prsten PD Paola, 1249 Kč, prodává Fashion Planet; 4. sukně Lindex, 799 Kč; 5. rolák Monki, 360 Kč, prodává Zalando; 6. psaníčko Elega, 1399 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám