Hlavní obsah

Brutálně upřímná anketa: Tyhle důvody k rozchodu vás šokují!

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé se rozcházejí z různých důvodů. Hádky, neshody, špatný sex, nevěra. Ale někdy od někoho odejdou z důvodu, který je mírně řečeno šokující. Nevěříte? Tahle brutálně upřímná přiznání vás přesvědčí.

Článek

Britský deník Daily Mail zveřejnil anonymní anketu, kterou uspořádal web Bored Panda. Otázka byla jednoduchá: Z jakého důvodu jste se s někým rozešli? A některé odpovědi byly opravdu šokující. Koneckonců posuďte sami.

Jídlo

Když spolu dva lidé randí, tak spolu také stolují. A jídlo či stolovací návyky jsou velmi častým důvodem, který se v anketě objevoval:

  • Vadilo mu, že piji zelený čaj. Byl to mormon, což mi nevadilo, ale aby mi tvrdil, že zelený čaj škodí mému zdraví? Tak to ne!
  • Můj expřítel jedl jako Tyrannosaurus rex. Lokty držel těsně u sebe a nad vidličkou se skláněl jak hrozivý dinosaurus nad svou obětí.
  • Na cereálie si místo mléka dával vodu.
  • Chodil jsem s dívkou, která byla nejhlasitějším jedlíkem, jakého jsem kdy viděl. Pořád měla otevřenou pusu, hlasitě žvýkala a mlaskala. A nedej bože, když jí to opravdu chutnalo. To pak přidala i spokojené mručení a vzdychání.
  • Byli jsme v jednom pivovaru a ona vypadala, že se brzy rozbrečí. Když jsem se zeptal, co se děje, třesoucím se hlasem řekla, tam nemají žádnou nabídku pro vegany. Měli toho hodně pro vegetariány, tak jsem navrhl, že stačí, když vynechá třeba sýr. Ale to už jí slzy tekly po tvářích. Tak jsme šli do jiné restaurace a tam si objednala rybí tacos.
  • Hořčici na jídlo si dávala tak, že si ji nejdřív dala na ruce a těmi ji pak rozpatlala na jídlo. Nakonec si hořčici z rukou olízala. Já na ni koukal, mluvil na ni a ona dělala tohle.
  • Strašně krkala. Kdykoli si říhla, se zaujetím se na mě podívala a čekala souhlasné či obdivné pokývnutí. Jednou si krkla tak mocně, až se zlomila v pase jako nemocný pes.

Fyzické nedostatky

Říká se, že na vzhledu nezáleží, ale jestli to má mezi dvěma lidmi klapat, musejí se vzájemně fyzicky přitahovat. Takže někdy láska ztroskotá i na zjevně malicherných prohřešcích proti kráse.

  • Měl na prstech u nohou tak dlouhé nehty, že když šel po podlaze, cvakal jako pes.
  • Jeho hlava nebyla hlava, neměla vůbec ten tvar. Prostě jako by mu narostl jen velký krk s očima, pusou, nosem a tak.
  • Přítelkyně měla na očním víčku mateřské znaménko. Vždy když jsme se líbali, koukal jsem přímo na něj. Začalo se mi dokonce v noci zdát o tom, že na mě to znaménko mluví. A to byl konec.

Zlozvyky a nedorozumění

A pak je tu samozřejmě ještě spousta nejrůznějších drobných nuancí, které mohou taky všechno pokazit.

  • Nechala jsem ho v restauraci, protože řekl, že kočky jsou hloupé. Pro jistotu jsem se ještě zeptala „chceš říct, že i moje kočka je hloupá?“ a on řekl „ano“. Tak jsem se zvedla a šla. Bylo to naše první a zároveň poslední rande.
  • Pořád mluvila během filmů. Kdykoli byla scéna, kde nikdo nic neříkal, i ona byla zticha. Ale jakmile začal nějaký dialog, začala mluvit o nesmyslech.
  • Zpívala si s rádiem, ale s prodlevou pěti sekund. Znala melodii, ale neznala slova, dokud je neslyšela. Bylo to tak nepříjemné.
  • Jednou jsem se rozešel s dívkou, protože jsem měl podezření, že mi něco tají, dělá něco za mými zády. A ona zatím plánovala cestu do Karibiku. Pro nás dva. Bylo mi 22 a byl jsem idiot.
  • Zeptala se mě, co bych dělal, kdyby někdo proděravěl můj kondom.

A co vy? Taky jste se někdy s někým rozešli z podobně zvláštního důvodu?

Reklama

Související témata:

Načítám