Hlavní obsah

Bude další královská svatba? Princezna představila přítele!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Princezna Beatrice (30) konečně ukázala svého nového partnera, podnikatele Edoarda Mapelli Mozzi (35). Na první pohled se zdá jako ideální muž pro princeznu Beatrice, jenže ve skříni ukrývá pořádného kostlivce.

Článek

Úterní večer měli členové královské rodiny pořádně napilno. Zatímco princ Charles (70) hostil v Buckinghamském paláci donátory a podporovatele své nadace The Prince’s Trust, kde se objevila mimo jiné i Amal Clooney (41) v doprovodu svého manžela George (57), další členové se sešli na akci v Národní portrétní galerii.

I když zde byla spousta známých tváří, na kterých by jindy veřejnost visela pohledem, tentokrát se středem pozornosti stala princezna Beatrice (30), která se poprvé oficiálně objevila s novým přítelem, kterým je podnikatel Edoardo Mapelli Mozzi (35). Královna z něj ale možná úplně nadšená nebude.

Italská modrá krev

Tento mladý muž má taktéž modrou krev – jeho otcem je hrabě Alessandro „Alex“ Mapelli Mozzi, který údajně pochází z italské aristokracie. Jenže s Edoardovou matkou, Nicolou Shale, se rozvedli, když byl chlapec malý, a ona si brzy našla nového muže, Christophera Shale (†56). Tento muž, byznysmen, politik a také blízký přítel bývalého premiéra Davida Camerona (52), se tak stal chlapcovým nevlastním otcem.

Foto: Profimedia.cz

Novým přítelem princezny Beatrice je podnikatel Edoardo Mapelli MozziFoto: Profimedia.cz

Rodina Shaleova má k té královské hodně blízko nejen kvůli vazbám na politiky. Mezi jejich přátele totiž patří také princ Andrew (59) a Sarah Ferguson (59), někdejší vévodkyně z Yorku. Takže rodiče Edoarda a Beatrice se znají už dlouhé roky. Dohromady je to ale k sobě přitáhlo až nyní. Princezna Beatrice měla totiž desetiletý vztah s Davem Clarkem (33), se kterým se rozešla teprve v roce 2016, a Edoardo měl také vztah. Jiskra přeskočila podle všeho až vloni v létě.

Macecha Beatrice?

Edoardo vypadá jako ideální partner pro vnučku královny. Dlouholetý rodinný známý, se kterým je pojí historie, velice schopný podnikatel v oblasti realit a interiérového designu, a navíc má humanitární cítění. Že by se brzy začala chystat další královská veselka? Třeba by toho mohla zase využít vévodkyně Meghan (37), aby s princem Harrym (34) oznámili těhotenství, stejně, jako to udělali na svatbě princezny Eugenie (28). Zdroj blízký dvojici prozradil magazínu The Sun, že pár by se chtěl během roku 2019 zasnoubit.

Foto: Profimedia.cz

S matkou svého dítěte, Darou Huang, se měl rozejít nedlouho předtím, než se dal dohromady s princeznou Foto: Profimedia.cz

Jenže je tady jedno velké ale. Edoardo má podle všeho se svojí bývalou partnerkou Darou Huang (37) takřka tříletého syna Christophera Woolfa. Údajně se rozešli v době, kdy se dal dohromady s princeznou Beatrice, jak psal dříve deník Daily Mail. Tak jestli rozvod vévodkyně Meghan byl pro některé konzervativce příliš, představa princezny Beatrice jako potencionální macechy pro ně bude možná silné sousto.

Myslíte, že bude další královská svatba? 

Reklama

Načítám