Hlavní obsah

Být ženatý? Někdy (ne)výhoda!

Foto: Falcon

Lež má krátké nohy. Nebo ne?Foto: Falcon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá manželka může svému muži „posloužit“ v mnoha směrech. Může se mu starat o domácnost, o děti, prát, žehlit a mnohdy ho i dobře nakrmit. Věděli jste ale, že muži dokážou na vlastní manželku sbalit i své milenky? Ne? No minimálně jeden chlap to umí – Adam Sandler v nové komedii Zkus mě rozesmát!

Článek

Hlavní postava nového filmu Zkus mě rozesmát, vlastně úplně obyčejný chlap jménem Danny (Adam Sandler), už léta používá na dobývání ženských chrámů (nejedná se o překlep, o srdce v tomto případě opravdu nejde…) poměrně zvláštní taktiku. Hned na prvním rande totiž potenciálním přítelkyním „nedopatřením prozradí“, že je ženatý.

A pak už barvitě vypráví o tom, jak ho žena bije před vlastními dětmi, jak to má doma těžké, že „ta jeho“ je nesnesitelná saň a že se vlastně dokonce bojí jít do vlastní postele! Koho by taková noční můra neobměkčila? Jenže to všechno je lež, protože Danny vlastně vůbec ženatý není – ani trochu. A snubní prstýnek ho ve skutečnosti jen chrání od vdavekchtivých dam.

Foto: Falcon

Dannyho nové dětiFoto: Falcon

Zamilovat se? Problém!

Jednoho dne ale Danny potká Palmer (debutující a okouzlující Brooklyn Decker), která mu udělá v jindy dokonalé vábničce tak trochu díru – Danny se do dívky zamiluje. Jenže jak zapeklitou situaci vyřešit, když si Palmer myslí, že on je ženatý? Jedině imaginárním rozvodem! A tak Danny přemluví svou asistentku Katherine (Jennifer Aniston), aby sehrála roli jeho manželky.

„Je z něj zkrátka vyčerpaná,“ vysvětluje pohnutky postavy Jennifer Aniston. „Domnívá se, že mu musí pomoci vše zachránit. Pracují spolu a mají skvělý vztah – ona si o něm myslí, že je zábavný, a jemu zase očividně záleží na ní, a ačkoli každému lže, tak jí vždy říká pravdu. Ona je jediným člověkem, který ví, jaký opravdu je. Proto ten šílený nápad přijala,“ dodává herečka. Do ztřeštěného plánu jsou nakonec zapojeny i její děti, které dobře vědí, že zadarmo ani kuře nehrabe!

Co všechno se bude dít na společné „rodinně-rozvodové“ dovolené na Havaji, jak moc se příběh ještě zamotá a jestli Danny nakonec s Palmer zůstane nebo ne, to musíte zjistit už sami. Jedno je ale jasné, Adam Sandler je jedním z nejlepších amerických komediálních herců a Jennifer Aniston je stejně jako v seriálu Přátelé zárukou trefných hlášek, skutečné ženskosti – a zábavy!

Premiéra filmu Zkus mě rozesmát (v originále Just Go with It) je už příští týden, ve čtvrtek 14. dubna. Více informací o filmu najdete na www.falcon.cz!

Související témata:

Načítám