Hlavní obsah

Čápe? Vráno? Prozraď cestu k miminku!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Problémy s početím řeší v současnosti stále větší procento českých párů. Jaké jsou tedy nejčastější problémy, se kterými se musí partneři potýkat?

Článek

U žen je jednou z hlavních příčin neschopnosti otěhotnět problém s ovulací. Muži zase bojují s nekvalitním spermatem. Ač mohou být tyto problémy sebenepříjemnější, dá se jim za určitých okolností poměrně snadno předejít. Důležité je vsadit na správnou stravu a odbourat nežádoucí stres.

Dámy, vypilujte si svůj jídelníček!

Aby se snaha o miminko mohla zdařit, zaměřte se na opravdu důslednou změnu jídelníčku. Tuto nápravu je vhodné podpořit také celkovou očistnou kúrou, která odlehčí vašemu organismu.

Očista těla a úprava stravovacích návyků, je sázka na jistotu

Takto ano…

Nosným prvkem správného jídelníčku pro budoucí maminku je nejen čerstvá zelenina a ovoce, ale také dostatek cereálií, které obsahují potřebné vitaminy B a E. Ty jsou totiž velmi důležité pro hormonální rovnováhu a buněčnou reprodukci. Krok zpět rozhodně neuděláte, když do svého denního příjmu zařadíte med, protože obsahuje minerály a aminokyseliny, které přirozeným způsobem podporují reprodukční systém.

Zelenina a ovoce vhodná pro ženy i pro muže

Takto ne…

Budoucí maminky by se měly vyhýbat tukům, alkoholu a nadměrnému pití kávy. Výzkumy potvrdily, že kofein zvyšuje riziko potratu v raném stadiu těhotenství.

Pánové, detoxikace je klíčem k úspěchu!

Mužům může účinná detoxikační kúra zlepšit kvalitu spermií. Jak tedy nastolit ten správný režim?

Velké procento mužské populace se mylně domnívá, že stačí nahradit knedlík zdravější přílohou, čímž je učiněno zdravému životnímu stylu za dost. Omyl! V tomto případě je třeba udělat mnohem zásadnější rozhodnutí a jídelníček opravdu vyšperkovat.

Takto ano…

Kvalitnější sperma zajistí čerstvé ovoce a zelenina s vysokým podílem antioxidantů. Vhodné jsou citrusové plody, papriky nebo špenát. Na zvýšení mužské plodnosti je výborný česnek.

Babičky dobře věděly, proč připravovat pokrmy s česnekem

Pro dostatečnou kapacitu semene a hladinu testosteronu v krvi je potřebný zinek, který muži mohou nalézt například v ústřicích. Pohyblivost spermií zase zvyšuje vitamin E, který se hojně vyskytuje v avokádu. Důležitý je také vápník a vitamin D, a proto je vhodné do jídelníčku zařadit rovněž ryby.

Zinek naleznete především v rybách

Takto ne…

Ze stravovacích návyků odstraňte vše, co tělo zatěžuje a nedodává mu potřebné živiny. Jedná se hlavně o tučné a smažené pokrmy, sladkosti, instantní potraviny, umělá sladidla, ztužené tuky a bílé pečivo.

Jak ještě více podpořit plodnost?

Chybný krok rozhodně neuděláte, když vyzkoušíte doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Fertility Blend je doplněk stravy obsahující mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Účinky Fertility Blend jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %).

Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Doplněk stravy pro páry s patentovaným složením

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB37 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 30. 6. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v němž můžete získat 1 produkt Fertility Blend zdarma.

Reklama

Načítám