Článek
Postup
01.
Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Celerová pomazánka v této úpravě zmizí ze stolu dřív, než si dovedete představit.
Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 147,62 kJ |
| Bílkoviny | 15,38 g |
| Tuky | 21,95 g |
| Sacharidy | 3,62 g |
| Sůl | 1,62 g |
| SAFA | 9,26 g |
| Vláknina | 1,56 g |
| Cukry | 1,79 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama