Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Celerová pomazánka v této úpravě zmizí ze stolu dřív, než si dovedete představit.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 20 g parmazánu
    7
  • 100 g šunky
  • 3 lžíce zakysané smetany
    7
  • 3 lžíce majonézy
    3
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 150 g celeru
    9
  • 100 g goudy
    7
  • 2 ks vejce
    3
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 147,62 kJ
Bílkoviny15,38 g
Tuky21,95 g
Sacharidy3,62 g
Sůl1,62 g
SAFA9,26 g
Vláknina1,56 g
Cukry1,79 g

Načítám