Hlavní obsah

Černá sukně 4x jinak: Takhle vás nadčasový kousek určitě neomrzí!

Foto: ATeam, Shutterstock.com

Foto: ATeam, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základem dámského šatníku by měla být černá pouzdrová sukně – je nadčasová a můžete ji nosit téměř kamkoli. Připravili jsme proto pro vás čtyři aktuální podzimní kombinace v elegantním i rebelském stylu. Nechte se inspirovat.

Článek

Jako základ všech outfitů jsme protentokrát zvolili jednoduchou černou sukni s decentním volánem, která bude slušet štíhlým slečnám i ženám s většími boky. A jestli vám podobný kus leží už delší dobu ve skříni, určitě ho vytáhněte a zkombinujte se současnými kousky, které jsou in. Ať už to budou topy a halenky s něžnými volánky, nebo kostkované sako od obleku, či kožená bunda – s outfity si můžete skvěle pohrát a ladit tak sukni pokaždé do jiného stylu. Tady jsou naše čtyři tipy.

S dlouhým kardiganem

První zvolený outfit je ideální do práce, ale užijete ho například i do divadla, kam můžete zamířit rovnou z kanceláře. Snoubí v sobě ženskou eleganci, vytříbený vkus i smysl pro detail. Pomyslnou třešinku zde tvoří výrazné růžové ponožkové kozačky, které můžete v případě, že si na ně netroufnete, samozřejmě vyměnit i za černé modely.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. hodinky Komono (prodává Zoot), 2089 Kč, 2. kardigan Bershka, 999 Kč, 3. halenka Zara, 899 Kč, 4. sukně Mango, 599 Kč, 5. kabelka H&M, 999 Kč, 6. kozačky Mango, 1299 KčFoto: Archiv firem

Se sakem a výraznými kozačkami

Velmi vkusně budete vypadat rovněž ve druhém outfitu – jeho základ tvoří kostkované sako na jeden knoflík. Šmrnc mu však dodá a vše tak odlehčí tričko s vtipným nápisem i červené kozačky. Ty si ovšem můžete dovolit jen tehdy, zůstane-li zbytek doplňků v nenápadných barvách, ideálně černé. Celek propojují jemné korálky, které zdobí nejen tričko, ale i krásné náušnice.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Stradivarius, 149 Kč, 2. sako Bershka, 899 Kč, 3. tričko H&M, 299 Kč, 4. sukně Mango, 599 Kč, 5. kabelka Zara, 2299 Kč (kůže), 6. kozačky Stradivarius, 1999 Kč (kůže)Foto: Archiv firem

S koženou bundou

Z téhle kombinace čiší tak trochu rebelie – promítá se do ní současný trend barevné umělé kožešiny, která na rukávech mikiny i na kabelce pěkně vyniká. Je to na vás moc? Klidně zvolte jen jeden prvek s kožešinkou. Vše podtrhne kožená bunda a kotníkové boty s přezkami. Zajímavým zpestřením je choker na krk, u mladé generace právě velice populární.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. choker H&M, 179 Kč, 2. kožená bunda Zara, 2799 Kč, 3. mikina Bershka, 699 Kč, 4. sukně Mango, 599 Kč, 5. psaníčko Mango, 899 Kč, 6. boty CCC, 999 KčFoto: Archiv firem

Se svetrem a kabátem

Jste zimomřivé? Noste k sukni klidně svetry. Vybrali jsme kousek zdobený flitry a doplnili ho vínovým kabátem z vlněné směsi s velkými kapsami. Pak už jen stačí přidat semišové kozačky a kabelku v barvě svetru a skvělý aktuální outfit je na světě!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Lindex, 149 Kč, 2. kabát H&M, 1799 Kč, 3. svetr H&M, 999 Kč, 4. sukně Mango, 599 Kč, 5. kabelka Zara, 699 Kč, 6. kozačky Reserved, 1299 KčFoto: Archiv firem

A který outfit se líbí vám?

Reklama

Související témata:

Načítám