Hlavní obsah

Češi přiznávají: Máme sex s učitelkami!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle téma budí u některých lidí pohoršení. Jiní se o něm pro změnu baví rádi. Zadívat nebo zamilovat se do svého učitele či učitelky není nic špatného. Když se ale i kantor zamiluje  do vás, je to na pováženou. Téma „Miluji svého učitele-učitelku" rozebíraly před několika dny s posluchači moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1. A nestačily se divit!

Článek

Lindě, Anetě a Vlaďce přišly do rádia desítky SMS zpráv, v nichž se posluchači neváhali pochlubit, jaké to bylo strávit noc se svým kantorem. „Tak to já jsem nikdy nic s žádným svým učitelem neměla, žádný se mi totiž nijak zvlášť nelíbil! Ale pamatuju si, jak jsme v 9. třídě s holkama čučely na profesora Indráka, to byl takový jediný nejmladší kantor z toho osazenstva, vždy jsme si podložily dlaní hlavu, a tak jsme na něj koukaly, co on na nás. Ale nám bylo 14, takže se asi nezbláznil,“ zavzpomínala moderátorka Linda Finková-Genzerová.

Do povídání se vložil i známý herec Pavel Trávníček, který šel zrovna okolo studia. „Na základce jsme milovali paní učitelku Mazalovou. Všichni jsme ji měli moc rádi, protože ona měla zvláštní styl humoru. Diktovala diktát a říkala: Přijela k nám babyčka! a všichni pitomci jsme napsali tvrdé Y,“ zavzpomínal slavný princ z pohádky Tři oříšky pro Popelku.

Vybrané SMS zprávy, které přišly do Dámského klubu rádia Frekvence 1:

Autor neznámý: „Se svou paní učitelkou na češtinu každou přestávku v kabinetě konáme pohlavní styk, a i když při jejích hodinách spím, tak mám vždy za jedna."

Martin z Opavy:„Jako student jsem miloval svou češtinářku, byla sexy. Pak se mi role malinko otočily, zamiloval jsem se jako učitel do své studentky Kačenky. Láska sice nebyla nikdy naplněna, nicméně nám úžasné přátelství vydrželo dodnes."

Milan: „Stalo se to na školním výletě. On byl opálený černovlasý tělocvikář s modrýma očima těsně po vysoké. Já těsně před maturitou. Všechny spolužačky mi ho záviděly. Strávili jsme spolu celičkou dlouhou noc a byla z toho láska na celý život. Prostě jako z románu."

Šárka: „Na gymplu jsem byla zabouchlá do svého matikáře/tělocvikáře. Byl to kusanec (a je!). Když mi známkoval písemky, dával mi známky se srdíčkem. Nikam dál jsme to nikdy neposunuli. Platonická láska je romantika nade vše."

Zbyněk: „Na střední škole jsem miloval češtinářku. Po maturitě jsme spolu strávili odpoledne ve vypůjčeném bytě. Bylo to nádherné. 3x a já poprvé. Nikdy nezapomenu."

Tom:„Na střední jsem měl poměr s mojí učitelkou angličtiny. Každou středu v kabinetu jsme měli sex. Mně bylo 17, jí 32 let. Měla dítě a manžela. Já na ni dodnes nemůžu zapomenout."

Autor neznámý: „Na střední jsem se totálně zabouchnul do fyzikářky. Dnes máme krásnou holčičku a věkový rozdíl 12 let absolutně nevadí."

Petr:„Na střední jsme všichni obdivovali sex-appeal naší francouzštinářky. Rok po maturitě jsem jí napsal, jak se daří, a nakonec s ní strávil úžasné čtyři měsíce plné skvělého sexu bez jakýchkoliv zábran. Dodnes na ni nezapomínám."

Dámský klub rádia Frekvence 1 můžete poslouchat každé všední dopoledne mezi 10. a 12. hodinou. Webové stránky pořadu: http://damskyklub.frekvence1.cz/.

Související témata:

Načítám