Hlavní obsah

Chcete dlouhé řasy? Žádný problém! Tyhle triky vás přesvědčí

 

Reklama

Ne každé ženě byly dány do vínku krásné dlouhé řasy, jako mají mrkací panenky. Ty méně šťastné si musejí vypomáhat řasenkou nebo trendem dnešní doby – umělými řasami. Je to i váš případ? Pak jistě uvítáte videonávod, jak se starat o řasenku a jak řasy správně nalepit.

Článek

Pokud platí, že oči jsou oknem do duše, pak jsou řasy jejich pomyslnou záclonkou. Výběr řasenky byste tedy rozhodně neměly podceňovat. Nejde ale tak úplně o to, jestli koupíte obyčejnou za 200 Kč, nebo si potrpíte na dražší značkové kousky – ve výběru řasenky jsou důležité úplně jiné věci. Nápovědu naleznete v našem videu.

Vizážistka Kamila přidá i několik tipů a triků – mimo jiné vám poradí, jak z téměř vyschlé řasenky dostat maximum! Věděli jste například, že voděodolná řasenka má na sobě modrý proužek, modré písmo nebo je provedená celá v modré barvě? A jestli jdete s dobou a chcete svůj pohled opravdu prohloubit, vsaďte na umělé řasy. O tom, že jejich aplikace není žádná velká věda, vás přesvědčí přímo modelka Magdaléna.

Děkujeme značkám H a Dyrberg/Kern za zapůjčení oblečení a doplňků na natáčení. 

Dáváte přednost umělým řasám nebo si vystačíte s řasenkou?

Reklama

Načítám