Hlavní obsah

Chcete ženu spolehlivě dovést k vyvrcholení? Máme 6 rad, vyzkoušejte je!

Foto: Anton Poznyak, Shutterstock.com

Ženy i muži se mohou naučit ovládat i násobit své vzrušeníFoto: Anton Poznyak, Shutterstock.com

Reklama

Bylo na spadnutí, pak kamsi odešlo a už se nevrátilo… Vyvrcholení! Čí je to chyba, že nepřekročilo cílovou hranici? Viníka nehledejte, spíš posilujte vzrušení. Jak? Takhle!

Článek

Podzim tady, zima klepe na dveře. Zábava se z venku přesunula domů. Možná je to ten správný čas věnovat se sami sobě. Nebo honbě za orgasmem, se kterým to má jedno pohlaví léta letoucí složitější.

„Orgasmus snadněji načasují, oddálí či zadrží muži, nejlépe do doby, než dosáhne vyvrcholení partnerka,“ říká sexuolog Zlatko Pastor s tím, že pánové před cílem mohou ubrat nebo akcelerovat, podle citu a potřeby. „U žen je to jinak. Od určité chvíle se rychlost stále zvyšuje. Kdyby přibrzdily, minou cíl,“ komentuje starou známou pravdu. Jak tedy posílit vzrušení na maximum a přiblížit se tak orgasmu za každých okolností? Zkuste tipy nejen z internetových diskuzí.

Stimulace poštěváčku

„U mě vždycky zabírá, když mi přítel při pohlavním styku stimuluje klitoris v momentě, kdy cítí, že už jsem na to připravená,“ popisuje jistá Rachel. I odborníci se shodují, že ženy nejčastěji dosahují orgasmu stimulací poštěváčku, takže pokud vám to milostná poloha dovoluje, nechte milence, aby vám ho hýčkal – třeba i vibrátorem. (Jen tak pro informaci, podle celorepublikového výzkumu sexuálního chování Čechů pouze drážděním klitorisu dosahuje orgasmu 24 % žen, klitorisu i pochvy současně 26 % žen.)

Foto: Piotr Marcinski, Shutterstock.com

Nejdůležitější je pochopit, co vaše vzrušení vlastně zásadně ovlivňujeFoto: Piotr Marcinski, Shutterstock.com

Nalezení sekundárního spouštěče

Sexuolog Zlatko Pastor tvrdí, že vyvrcholení nelze zúžit na periferní reakce pohlavních orgánů. A má pravdu. Celé tělo bývá silně erogenní, proto je třeba zkoušet jednotlivé zóny a jejich stimulaci během soulože. Na základě získaných zkušeností ze strany partnera vám dotyčný může dosažení vyvrcholení usnadnit i urychlit.

„Já mám třeba ráda, když mě manžel souběžně se zasouváním penisu či prstů líbá na krku nebo na prsou. Jako tak mimochodem. To mě hodně vzrušuje. Na orgasmus pak nečekám moc dlouho,“ popisuje jistá Vanda.

Tlak na podbřišek

Vzrušení posílí i tlak na podbřišek, který se přímo při styku provádí tak, jako by se kůže této partie měla posunout směrem nahoru. Tím vzniká obvykle příjemné a vzrušující napětí, které zintenzivňuje kopulační pohyby.

„Můj muž to někde vyčetl na internetu a vyzkoušel to na mě. Je to skvělé, doporučuji všem,“ rozplývá se Octomilka a radí, že poprvé klidně můžete partnerovy ruce vést.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Vysvětlete partnerovi, co byste s ním ráda zkusilaFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

Roztahování stydkých pysků

„Muži si obvykle moc nehrají, jdou přímo na věc. Proto je fajn, pokud se najde nějaký, který nevidí jen díru a vchod vedoucí k orgasmu – jeho. Tak roztahujte a napínejte stydké pysky, pánové, dělá nám to dobře,“ prostřednictvím internetu vzkazuje jistá Pekelnice s tím, že jsou hrátky a „hrátky“. Podle ní i malý krok kupředu znamená vítanou změnu během procesu přibližování se orgasmu, neboť mnohdy stačí vdechnout svému penisu nebo prstům smysl pro humor.

Sladké nebo chlípné řeči

Mnoho žen uvádí, že jim sladké šeptání do ouška, či „hrubší zacházení“ přijde sexy. „Není nic lepšího, než když mě manžel poplácá po zadku a řekne třeba, že jdeme na to – a tituluje mě klisničkou,“ popisuje nejmenovaná žena, která se odvolává na silné podněty. Mezi ty může patřit sevření hýždí, nějaký náhlý, neočekávaný stimul, či dokonce mírně bolestivý podnět (například lehké kousnutí do bradavky). Chce to zkoušet.

Převrácená poloha

Existují ženy, které mají rády, když se jich dotýkáte zezadu. Pokud k nim patříte, jak jistě víte, že je jedno, zda ležíte na břiše, klečíte na všech čtyřech nebo se přes něco nakláníte. Změněný úhel mezi jeho rukou (penisem) a vaším rozkrokem patří mezi pohodlné a elegantní způsoby, jak posílit vzrušení a přiblížit se k orgasmu.

A jaké tipy máte vy?

Reklama

Načítám