Hlavní obsah
4,5
(2)
Aktualizováno

Máte rádi vepřové maso? Zbylo vám trochu od oběda a nevíte, co s ním? Udělejte si z něj tuhle pomazánku na chleba nebo na topinky - je vynikající.

10 min.
Příprava
5 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 g vepřového masa
  • 1 ks cibule
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • 3 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce listové petržele
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 1 špetka mletého chilli
  • 4 plátky chleba
Článek

Postup

01.

Maso nakrájejte na malé kostičky a v míse promíchejte s nadrobno nakrájenou cibulí. Přidejte zakysanou smetanu, kečup, hořčici, utřený česnek, nasekanou petržel, sůl pepř a chilli. Směs dobře promíchejte a podávejte na nakrájeném pečivu.

Reklama

Načítám