Hlavní obsah
Foto: David Háva

Foto: David Háva

Ryby jsou vaše srdcová záležitost? Dejte jim prostor i na oblíbených chlebíčkách. Tady je tip na recept s uzenými sledi.

25 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 kusů
  • 6 plátků kukuřičného chleba
  • 200 g uzeného sledě
    4
  • 1 lžíce másla
    7
  • 1 lžíce majonézy
    3
  • 1 lžička plnotučné hořčice
    10
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 2 ks jarní cibulky
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Chleby potřete tenkou vrstvou másla. Rybu vidličkou natrhejte na kousky. Majonézu promíchejte s hořčicí a jarní cibulky nasekejte. Na namazané chleby navrstvěte natrhanou rybu. Přidejte pikantní majonézu a vše posypte nasekanou jarní cibulkou. Nakonec chleby posypte sladkou nebo pálivou mletou paprikou.

Tip: Chlebíčky můžete na závěr pokapat citronovou šťávou.

Věděli jste, že naložené sledě nemusíte kupovat ale můžete to snadno udělat sama doma?

Související témata:

Načítám