Hlavní obsah

Chtěl by spát s mojí mámou

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nevěřila jsem svým očímFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Dnes ráno jsem četla váš článek Mám to s ním zkusit znovu?. A opět jsem si vzpomněla na vztah s mým přítelem. Jsme spolu sedm měsíců. Možná krátká doba, možná nikoli, ale zjistila jsem, že na problémy a řešení různých hádek je to až až.

Článek

Po měsíci našeho vztahu jsme si s přítelem začali povídat o internetových seznamkách. Oba jsme měli profily na libimseti.cz apod., kde jsme se také seznámili. Ptal se mě, jestli mi nepsala jedna paní (40 let) a že mu dělá dusno, naléhá na něj a chce po něm sex... Už jednou to málem zkusil někde v klubu a na poslední chvíli si to rozmyslel.

Vzala jsem to s humorem. Stalo se to přece, když jsme spolu ještě nebyli, tak proč to řešit? Ovšem kámen úrazu nastal v době, kdy jsem přišla o práci a přes týden hodně přespávala u něj a zabíjela čas surfováním na internetu. Při mém prvním přihlášení na jeho PC jsem se automaticky přihlásila i na icq. Vím, že to by se dělat nemělo, ale nedalo mi to a v icq jsem se podívala na historii a na internetu taky. To, co jsem zjistila, mě totálně položilo. Můj přítel (21 let) si přes internet domlouvá sex se ženami ve věku mojí mámy.

Píše, co vše by s nimi dělal, jak moc by je chtěl a že je schopen za nimi i jet... Zavolala jsem mu uplakaná do práce, byla jsem na dně, nevěděla jsem, jestli to opravdu reálně udělal nebo ne. Ale i to psaní mi přišlo strašné. Za necelou hodinu přijel z práce se slzami v očích, že už to neudělá, že mě miluje. Nadával na sebe, sliboval hory doly.

Byla jsem v šoku, plakala... Nesnášela jsem ho, ztratila jsem v něho důvěru. Nejdříve pro mě byl ideální, skvělý kluk... a teď? Nakonec jsem mu řekla, že to ještě zkusím, ale ať mi slíbí, že už to neudělá. Slíbil, ale nedodržel. Vždy slíbí - už to neudělám, ale vždy to poruší. Tvrdí, že v reálu by to nikdy neudělal, nepodvedl by mě a z těch starších žen si dělá jen legraci a dělá to z nudy. Těžko se tomu věří, když víte, co jim píše. Začínám mít pocit, že to nepřestane dělat nikdy, a bojím se, že až přijde ta situace, kdy na něj bude někdo naléhat, tak to tentokrát už neskončí jen u psaní:(. Co myslíte? Mám mu dávat pořád další šance?

Reklama

Související témata:

Načítám