Hlavní obsah

Super drbna hlásí návrat! Co se stalo s původními hrdiny?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Život a intriky newyorské smetánky a pár brooklynských outsiderů, osudové lásky, rozchody, svatby a zase ty intriky. Taky jste se těšili na každý díl a hltali módní kreace B a S? Populární seriál, který běžel v letech 2007–2012, má před sebou reboot, třikrát hurá!

Článek

Americký seriál Gossip girl (Super drbna) sledoval během šesti řad život newyorských teenagerů, kteří si zrovna jako klasičtí teenageři nežili. A právě proto nás seriál tak bavil. Děj se v každém dílu točil okolo nějaké společenské akce, kam se všichni parádně oblékli a intrikovali. Už tady dlouho chyběl seriál, který by zase udával v módě trendy, a možná proto se tvůrci z HBO rozhodli pro reboot.

Žhavé drby se přesunou na sociální sítě

Čeká nás nový děj, nové postavy, ale prostředí a celkový koncept zůstanou stejné. Manhattanská elita se zaměří na sociální sítě. V plánu je zatím podle dostupných informací 10 hodinových dílů a původní herci nebudou obsazeni. Je jasné, že Chucka a Blair jen tak nikdo nenahradí, ale těšit nás může to, že se na nových epizodách budou podílet producenti původní Super drbny.

Než se dočkáme nových dílů, které by měly být nejdříve na jaře 2020, připomeňme si staré dobré časy s newyorskou skvadrou. Jak moc se hlavní protagonisté od dob natáčení změnili? Několik dětí, manželé, víc vousů a méně vlasů!

Serena van der Woodsen

Hlavní postavu seriálu Super drbna si zahrála kráska Blake Lively (32). V každém díle jsme obdivovali její dlouhé blond háro, nekonečně dlouhé nohy a cool šatník. V seriálu se po vztahových karambolech přece jen dočkala happyendu a ten si užívá i v reálném životě. Jejím vyvoleným není „Lonely Boy“ Dan Humphrey, ale hollywoodský fešák Ryan Reynolds (42). Blake právě čeká jejich třetí dítě! Herečku jste mohli vidět ještě ve filmech Věčně mladá (2015) nebo Nebezpečná laskavost (2018).

Foto: Profimedia.cz

Herečka Blake Lively v seriálu Super drbna v roce 2008. Fotka vedle je z května, kdy s Ryanem Reynoldsem oznámili světu, že čekají třetí přírůstekFoto: Profimedia.cz

Blair Waldorf

Blair Waldorf byla dcerou slavné návrhářky Eleanor Waldorf, královnou střední školy a největší intrikářka široko daleko. Zahrála si ji Leighton Meester (33). I když by si všichni fanoušci přáli, aby pár Chuck a Blair existoval i v reálu, jejich osudová láska zůstala jen na filmovém plátně. Herečka a zpěvačka je provdaná od roku 2014 za Adama Brodyho (39), dalšího seriálového idola. Leighton Meester si zahrála ve filmu Dcera nejlepšího kamaráda (2011), kde se s Brodym dali dohromady. Mají spolu čtyřletou dceru Arlo Day. Kromě herectví i zpívá a v roce 2014 vydala album Heartstrings.

Foto: Profimedia.cz

Leighton Meester jako Blair Waldorf. Tipli byste si, že vpravo je Leighton o 11 let starší?Foto: Profimedia.cz

Chuck Bass

Největší záporák a největší klaďas v jednom a Eda Westwicka (32) nejznámější role. V seriálu si s Blair zlomili navzájem srdce tolikrát, že by to ani nešlo spočítat. Naštěstí pro nás, fanoušky, jsme se dočkali svatby. A co hercův skutečný osobní život? Vlna hnutí Me too semlela i jeho. Tři ženy ho nařkly ze znásilnění. Herec vše popřel a soud nakonec žaloby zamítl pro nedostatek důkazů. Kromě Super drbny si zahrál v seriálu White Gold (2017) nebo ve filmu Holka s prknem (2011).

Foto: Profimedia.cz

Čím starší, tím lepší, Chucka Basse si zahrál Ed Westwick a musíme uznat, že léta navíc mu náramně slušíFoto: Profimedia.cz

Dan Humphrey

Osamělého kluka z Brooklynu, který zoufale toužil zapadnout mezi smetánku z Upper East Side, si zahrál Penn Badgley (32). Postava mladého nadaného spisovatele Dana Humpreyho ho proslavila nejvíc, ale za pozornost určitě stojí i seriál You (2018), který drsně ukazuje randění v dnešní době sociálních sítí. Penn Badgley kromě herectví skládá písničky a hraje na kytaru. Před dvěma lety se oženil se zpěvačkou Domino Kirko (36).

Foto: Profimedia.cz

Dan Humphrey v podání Penna Badgleyho se tolik nezměnil, jen nosí větší háro a vousyFoto: Profimedia.cz

Nate Archibald

Bohatý hezounek je oproti čtyřce výše trochu upozaděný, ale bez něj a jeho nekonečné potřeby se míchat do věcí, do kterých nemá, by to nebylo ono. Postavu si zahrál Chace Crawford (34), kterého bychom s vousy a vlasy na ježka skoro nepoznali. V květnu se rozešel s Rebeccou Rittenhouse (30), se kterou randil tři roky a nyní je nezadaný. Jeho výraznější herecké počiny jsou ve filmech Jak porodit a nezbláznit se (2012) nebo Síly Temna (2006).

Foto: Profimedia.cz

Nate Archibald je v reálném životě jako Chace Crawforda téměř k nepoznáníFoto: Profimedia.cz

Nejlepší seriály o holkách aneb Jaké další seriály by vám neměli uniknout? 

Reklama

Související témata:

Načítám