Hlavní obsah

Čím více vyvrcholení žena má, tím lépe? Pro některé muže je to noční můra!

Foto: Lucky Business, shutterstock.com

Je opravdu to, že jste multiorgastické, výhoda? ČtěteFoto: Lucky Business, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odborníci udávají, že zvlášť ve věku kolem 30 až 40 let si ženy užívají multivyvrcholení. Jenže co je pro jednoho skvělé, pro druhého znamená peklo! Jak muži vnímají tuhle ženskou rozkoš? Negativně!

Článek

Tak jako jo. Za jeden je průměrná žena ráda, druhý si možná vymodlí, u třetího děkuje Bohu. Ale jinde to funguje v trochu jiných otáčkách. „Ženy, u nichž ani po delším styku vzrušení neopadne, jsou stále v rovině plató, a užívají si další a další orgasmy, existují. Ty zkrátka mohou pořád,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor s tím, že pro muže je něco takového velmi vzrušující.

Ne každá a ne vždy

„Jedná se však o ojedinělé případy zvláště disponovaných žen,“ dodává odborník. (Některé průzkumy udávají, že „odlišných“ je přibližně 15 procent žen v rámci populace.) Ale je to doopravdy takové terno? Jsou muži rádi, když mohou být u toho a když svým milenkám „věnují“ rozkoš, jež se násobí? Pochopitelně, že leckdo si tento jev spíš jen maluje na růžovo.

Již před lety jedna ze zakladatelek české sexuologie Jaroslava Pondělíčková-Mašlová ve své knize O sexualitě a partnerských vztazích uvedla, že mnozí muži si sice myslí, že je štěstí žít s multiorgastickou ženou, ale pravda je mnohdy úplně jinde. „Já jsem pochopitelně ve své praxi přišla do styku s těmi dvojicemi, kde to pravda nebyla,“ popsala doslovně. Kdy mužům mnohočetné vyvrcholení jejich partnerek vadí? Tohle jsou konkrétní případy zklamaných milenců a jejich pocitů, popsané odbornicí.

Foto: NAS CREATIVES, shutterstock.com

Více vyvrcholení nemusí být lépeFoto: NAS CREATIVES, shutterstock.com

1. V hlavní roli odtažitost

„Ona je celou dobu jaksi uzavřená do sebe a soustředěná jen na své pocity. Má zavřené oči, přede si jako kočka, před orgasmem zadrží dech, pak zasténá a zavzdychá a pokračuje si dál.“

Co je špatně? Muž má pocit, že je vlastně zneužíván, že stejně dobře by splnil požadavky žen i robot. „Tato žena během soulože, která trvávala deset až dvanáct minut, prožila i pět, někdy i sedm orgasmů. Muž se s manželkou rozvedl, když poznal ženu, která dosahovala orgasmu pouze jednou a ne vždy,“ trochu paradoxně uvádí odbornice s tím, že nová partnerka svému protějšku dala mnohem víc než jen maraton.

Během pohlavního styku s ním komunikovala, různě ho hladila, mluvili na sebe. On měl pocit, že je šťastná, že je s ním, bez ohledu na to, zda pocitového vyvrcholení dosáhne. Méně je někdy více.

2. Něco jako buzerace

Muž se přišel léčit pro poruchy ztopoření, protože jeho partnerka byla uspokojená, až když prožila aspoň tři orgasmy. K tomu potřebovala soulož trvající 15 minut. Vše pravidelně a nekompromisně.

Co je špatně? Když muž oddaloval výron semene, jeho erekce poněkud „nebyla ve formě“. Roli určitě sehrál fakt, že tohoto chlapíka partnerka „povzbuzovala“ slovy: „Přidej, přidej, nevadni“! Trochu moc na jeden penis, několik vyvrcholení a tak málo času. Není divu, že muži v podobné situaci nehýří nadšením!

Foto: Photographee.eu, shutterstock.com

Někteří muži vyloženě touží po ženě, které stačí jeden orgasmusFoto: Photographee.eu, shutterstock.com

3. Já chci a budu to mít

„Třetí muž potřeboval ujistit, že je sexuálně v pořádku,“ dál popisuje Jaroslava Pondělíčková-Mašlová s tím, že tento pán poznal novou ženu, která je zvyklá během jedné soulože prožívat více pocitových vyvrcholení. Když on skončí po jejím druhém, někdy i třetím orgasmu, dává mu najevo, že by ještě chtěla pokračovat.

Co je špatně? Milenka bere svému partnerovi radost z jeho prožitků a soustředí se pouze na ty svoje, aniž by slevovala na druhé straně.

Co vás po přečtení výčtu příběhů napadá? Určitě, že evidentně „víc a déle neznamená lépe“. Jaroslava Pondělíčková celou situaci dokonce vystihla slovy, že na základě svých zkušeností musí konstatovat jediné: „Některé multiorgastické ženy jsou v sexuální oblasti právě tak egoistické jako někteří muži.“ Tak si na to dejte pozor, pokud i vy „můžete víckrát“.

A co si o tom myslíte vy? Považujete víc orgasmů za egoismus?

Reklama

Načítám