Hlavní obsah

Co na sebe do postele? Košilky, korzety i svůdné komplety okouzlí každého!

Foto: Profimedia

Svůdné prádlo je základ! Jakým okouzlíte vašeho partnera vy?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto, čas lásky, citů, doteků, flirtu a schůzek… Ať už vám z toho cokoli chybí nebo přebývá, určitě se právě teď zaměřte na detaily. Vaše rafinovanost v oblasti spodního prádla ho dostane!

Článek

Spodní prádlo. Málokdo o něm dokáže tak trefně a věcně hovořit jako anglická autorka příruček pro dospělé a sexuální poradkyně Linda Sonntag, která říká, že krásné spodní prádlo podporuje v ženě sebejistotu – a v muži odvahu – jenomže on se dozví, co ona má pod šaty, teprve až když jsou spolu.

„Může ho vzrušovat průsvitné body, krajková podprsenka nebo jen punčochy a podvazky. Prádlo budí v ženě pocit zhýčkanosti a přepychu. Zapadá do téže svůdnické části představivosti jako vysoké podpatky a líčení. V ložnici jí dovoluje zahrát si na vampa,“ rozplývá se Linda Sonntag v jedné ze svých sexy příruček, a dává tak skvělý tip na letní večery. Očarovat, omámit, ukázat svoji nekonečnou krásu právě teď. Inspirujte se sety a komplety…

Hříšné nápady hříšné holky

Černá je naprostou klasikou, která nikdy nemůže zklamat. Jste spolu měsíc nebo rok? Zahalte se do svůdné a lichotivé černé, díky které nový i dlouholetý milenec oněmí. Je jedno, jestli jsou vám bližší krajkové košilky nebo soupravy o podprsence nebo kalhotkách. Pokud se v nich cítíte dobře, využijte jejich moc. Ale je tu ještě jedna možnost… Vklouzněte do třídílných kompletů. Třeba ten od Anais Donna je natolik rafinovaný, že zdůrazní přesně to, co je potřeba.

Podprsenka má trojúhelníčkové košíčky z krajky, regulovatelná ramínka jsou samozřejmostí. Zajímavé kalhotky nepřehlédne nikdo, stejně jako podvazkový pás se zavazováním vpředu. (V případě potřeby samozřejmě můžete podprsenku odhodit a obléct si nějaké průhledné tílko nebo krajkovou halenku.) Cena se konkrétně za tento set pohybuje okolo 1400 korun.

Foto: Anais Donna

Černá je klasika, kterou ocení každý mužFoto: Anais Donna

Jste-li spíš na klasické soupravy spodního prádla, i pro vás máme tipy.

Foto: Answear

Klasická souprava spodního prádla Scotch & Soda se hodí pro všechny příležitosti. Cena je 669 KčFoto: Answear

Foto: Answear

Místo tělové barvy můžete zvolit i jiné, osvěžující tóny. Léto je pro ně jako dělané! Kolekce Scotch & Soda, cena 999 KčFoto: Answear

Úzký pas, něžnost a láska

Patříte k těm, kdo v sobě snoubí ďábelskou myšlenku s romantikou? Pak se vám jistě bude líbit něžný bílý korzet s motivem květin a kouzelným pojmenováním Amoresa od výrobce Obsessive. Nastavitelná ramínka, odepínací podvazky, regulovatelné zapínání ve dvou řadách a k tomu string kalhotky stejného designu. Punčochy sice nejsou součástí tohoto setu, ale to je věc poměrně odpustitelná. Je to totiž láska na první pohled – i bez nich, a to za orientační cenu 1099 korun.

Foto: Obsessive

I v nevinné bílé můžete být sexyFoto: Obsessive

Mimochodem, úzký pas si můžete zajistit s pomocí stahovacího body.

Foto: Astratex

Stahovací body Envy má všitou podprsenku. Jeho cena je 949 KčFoto: Astratex

Jen si představte, že si pod letní šaty vezměte něco takového a že ve vhodný čas prozradíte partnerovi svoje sladké tajemství…. Jste spíš na krajku? Pochopitelné. K lásce, něžnosti a erotice krajka patří jednoznačně, a proto i ta se pro letní schůzky náramně hodí.

Průsvitná rafinovanost

Souprava krajkového korzetu, kalhotek a punčoch Cottelli Alice v hříšné červené patří k něčemu, co s cudným úsměvem rozproudí krev v každém, kdo na vás jen okem pohlédne. Cena za podobný komplet se pohybuje okolo tří set až pěti set korun, záleží na typu obchodu. V každém případě to za zlatý hřeb večera není příliš. Investovat se vyplatí i do push-up podprsenky.

Foto: Cottelli

Potřebujete ho vzrušit na maximum? Červená to zvládne za vásFoto: Cottelli

Foto: Astratex

Zajímavě řešená podprsenka Lizzy je současným trendem číslo jedna. Cena 539 KčFoto: Astratex

Takže, co si necháte pošeptat do ouška? Že červená je jeho oblíbená barva? Tak byste si měly pořídit i něco na pozdější horké chvíle…

Košilka jako pozvání

V čem chodíte spát? Podle průzkumu agentury Ipsos pro prodejní řetězec textilu má noční košili v oblibě 30 procent Češek. Jenže teď záleží, o jakou košili se jedná. Jestli se partnerovi už před televizí ukážete v něčem typu saténová Livia Corsetti Luna v červené nebo růžové, určitě nebude mít nic proti tomu, že si půjde lehnout o něco dřív. Ke košilce jsou i tanga a na její pořízení si připravte 650 korun.

Foto: Livia Corsetti

Máte rády růžovou? S černou krajkou je dokonalá!Foto: Livia Corsetti

Foto: Astratex

Luxusní saténová košilka se všitou podprsenkou Lady Black ukáže vaše smyslné já. Cena 1179 KčFoto: Astratex

Foto: Answear

V pyžamovém tričku Heidi z kolekce Mango se vám bude náramně spát! Cena je 299 KčFoto: Answear

Foto: Answear

Pohodlí i svůdnost. To je noční košilka z kolekce Atlantic. Její cena je 799 KčFoto: Answear

Foto: Astratex

Luxusní komplet svůdné košilky a tanga kalhotek Heaven okouzlí naproto každého! Cena 890 KčFoto: Astratex

Foto: Answear

Pyžamový set Jessie s výstřihem do písmene V z kolekce Mango snoubí ženskost a půvab. Cena 599 KčFoto: Answear

A co si ještě před prázdninami oblečete vy?

Reklama

Načítám