Hlavní obsah

Co říká horoskop o tomto týdnu? Čtěte, jak prožijete následujících 7 dní!

Foto: Fonti Studio, shutterstock.com

Co přinese další týden? To se nyní dozví všechna znamení zvěrokruhuFoto: Fonti Studio, shutterstock.com

Reklama

V úterý vás čeká novoluní v Beranu, které bude tentokrát svým způsobem nebezpečné! Tak pozor na lásku, která druhou stranu nezajímá!

Článek

Přichází čas nových začátků, přímo ohnivé energie a nespoutaných vášní, jenže patronka mileneckých vztahů Venuše je retrográdní. Tak si dejte pozor, aby vám neopětovaná láska nezlomila srdce!

Čtvrtek bude pod vlivem kvadratury Jupitera s Plutem. Tato kombinace obří planety s vesmírným trpaslíkem obvykle asistuje při korupci, protože lidé chtějí uspět za každou cenu. Také o sobě dají vědět náboženští fanatici, takže si uděláte jasný a objektivní názor hlavně o lidech, kteří mají vliv na vaši peněženku a povšechně kvalitu života.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vše co podniknete, bude mít dopad na vaši pověst. Tak si dobře rozmyslete, jakou cestu zvolíte, když dostane příležitost vyšvihnout se v kariéře. Když k tomu použijete intriky či konexe, neutají se to a vy se připravíte o loajalitu kolegů. Projdete-li klasickým výběrovým řízením, sice se vše povleče, ale z takového vítězství budete mít radost, a hlavně se k vám nikdo neotočí zády!

Býk (20. 4.–21. 5.)

O zmatky a zbytečné nepříjemnosti se vám může postarat člen rodiny. Vše totiž nasvědčuje, že vás někdo zamkne doma a z bytu odejde i s vašimi klíči. Když toto sdělíte nadřízeným, budou to brát jako lacinou a trapnou výmluvu. Kromě neomluvené absence se po vás budou až do pátku vozit a zastání nenajdete ani u kolegů. Oni vám taky věřit nebudou.

Foto: Alliance, shutterstock.com

Býka může omylem někdo zamknout doma. A to není žádná legraceFoto: Alliance, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Postrádáte-li v životě parťáka, se kterým byste mohli klábosit a podnikat i něco hodně adrenalinového, tento týden vám takového jedince do života přivede. Snažte se ale neriskovat! Hrozí vám totiž zranění, které by vás přišlo pořádně draho. Přihodilo by se za natolik nestandardních okolností, že by vám pojišťovna odmítla proplatit léčebnou péči.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Neustále na vás budou lidé tlačit, abyste se rychle rozhodovali, a připravte se i na situace, že na vás občas někdo i zařve. Jste ale možná jediné znamení, které tyhle „soptíky“ dokáže zklidnit a přimět je zpomalit. Nicméně vás to přiměje přehodnotit mezilidské vztahy. Z některých jedinců totiž budete mít nervy nadranc a s nimi se ze dne na den přestanete stýkat.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Za přispění nedostatečné komunikace budete zažívat hodně horké chvilky. Vyhnout se tomu dokážete jedině tím, že si nenecháte mluvit do řízení a v zaměstnání od sebe vždy odženete radily, kteří budou mít pocit, že by danou práci dokázali udělat líp. Neustálé napětí vás přiměje naplánovat si kratší dovolenou, kterou zrealizujete do tří týdnů.

Foto: fizkes, shutterstock.com

Lvi už mají práce plné zuby. rozhodně by si měli vzít brzy alespoň pár dní dovolenéFoto: fizkes, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Velmi lehkovážně budete nakládat s penězi, proto byste se měli vyhnout hlavně dražbám a aukcím. Licitování byste pojali jako tvrdý boj a nakonec byste například předmět či nemovitost vydražili za dvojnásobek oproti běžné ceně na trhu. Lze i předjímat, že částka by přesáhla vaše finanční možnosti, a na vyplacení byste si museli půjčit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Že ani vy nejste žádní andílci přesvědčíte rodinu i kolegy v tomto týdnu. Chovat se totiž budete arogantně, mnohdy i drze. Tím samozřejmě začnete vyvolávat konflikty, ze kterých ale budete alibisticky vinit ostatní, a touto strategií vyhrotíte každou diskusi ještě víc. Začněte u sebe, a hlavně druhé nekritizujte, jinak si na další dva týdny pošramotíte mezilidské vztahy!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Starejte se o sebe, nikoli život druhých. Hlavně se nebavte o nikom za jeho zády! Jinak se vaší vinou rozjede fáma, která ublíží naprosto nevinnému člověku, a nevinnou větu někdo ještě ke všemu otočí proti vám samotným. Následně byste i vy čelili tak nechutným pomluvám, že by se s vámi přestalo bavit mnoho lidí z vaší ulice i z příbuzenstva.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li sportovně nadané potomky, hned zkraje týdne byste jim měli obstarat kvalitního trenéra nebo klub, prostě udělejte opatření, aby se rozvíjeli jejich vlohy, a hlavně se ve volném čase nepoflakovali po ulicích. Jinak si během víkendu otestují bez dozoru, co všechno dokážou, což by mohlo skončit vlekoucím se úrazem.

Foto: ZephyrMedia, shutterstock.com

Střelci by měli přihlásit děti do sportovních kroužků či klubů. Jinak si jejich příliš živé ratolesti mohou způsobit úraz třeba před domemFoto: ZephyrMedia, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zaměřte se na rodinu a bydlení. Budete mít tolik energie a skvělých nápadů, že dokážete podniknout menší interiérové opravy i bez asistence řemeslníka! O změně pracovní profese a směru kariéry začnou vážně přemýšlet ti z vás, kteří nemají v zaměstnání prostor říct nahlas svůj názor.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Než opustíte byt, vždy si zkontrolujte, zda u sebe máte osobní doklady, případně osvědčení o technickém stavu auta. To se týká jak cestování na krátké vzdálenosti, tak i jízdy za hranice. Jinak se zamotáte do problémů, ze kterých vás vyseká jeden známý, ale příhodu si nenechá pro sebe a na váš účet se budou bavit příbuzní celé jaro!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Malý vítr pocítíte v peněžence. Nicméně jste v období, ve kterém dokážete mezeru v rozpočtu zase doplnit, tak se tím nestresujte, protože v druhé polovině týdne musíte být psychicky silní! Podrazí vás totiž někdo z dobrých známých, a to tak úskočně, že když byste se přestali kontrolovat, skočili byste mu po krku!

O víkendu bude mít hlavní slovo Luna v Blížencích, která miluje čerstvý vzduch, pohyb, a vyžene z bytů i vyložené pecivály! Protože se o sobotní fázi Měsíce traduje, že propůjčuje bylinkám dvojnásobnou léčivou sílu, nezapomeňte si nasbírat do čaje podběl, plicník, a trpíte-li vy nebo někdo v rodině astmatem či dnou, vykopejte si kořen devětsilu.

Tak co vás čeká? Samé dobré zážitky?

Reklama

Související témata:

Načítám