Hlavní obsah

Co vás čeká v dubnu? Přinášíme tarotoskop na celý měsíc!

Foto: sebra, shutterstock.com

Přečtěte si předpověď tarotových karet na duben. Máme zprávy pro každé znamení zvěrokruhuFoto: sebra, shutterstock.com

Reklama

S dubnem už je tady skutečné jaro. Co vám kromě aprílového počasí přinese? Na co se těšit a na co si dát pozor? To vám prozradí výklad z tarotových karet.

Článek

Dubnový úplněk můžete očekávat hned 11. a ponese se ve znamení Vah. Co to znamená? Že budou všichni tak nějak citlivější k jakýmkoli konfliktům a budou se jim vyhýbat, jak jen to půjde.

Zdá se tedy, že období kolem úplňku bude celkem pohodové. Ze zdravotních důvodů si dejte pozor na dodržování pitného režimu, při úplňku ve Vahách jsou totiž ledviny náchylnější ke všemožným problémům, tak o ně pečujte a zavlažujte. A co přináší duben vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 9 pohárů – 9 pentaklů – král mečů

Pokud jste byli v poslední době trochu na štíru s financemi, nevěste hlavu – duben tenhle problém rozhodně vyřeší a po materiální stránce budete v pohodě. Myslete ale na zadní kolečka a nerozházejte všechno hned, i když budete v pokušení. Ačkoli se budete v dubnu cítit většinu času jako v sedmém nebi, nenechte si to stoupnout do hlavy. Zvlášť v práci bude váš logický úsudek podroben zkoušce, tak ať vás nikdo nenachytá nepřipravené. Nestyďte se za to, že se cítíte naplnění a šťastní, to přece není hřích, užijte si to.

Býk (21. 4.–21. 5.) Luna – 6 pentaklů – 8 mečů

V dubnu budete mít všech lidí najednou plné zuby a budete si i od těch nejbližších držet podivný odstup. Ale je to jen maska, za kterou se skrývá vaše nejistota, strach z odmítnutí. Bojíte se ukázat své opravdové já, nechcete se otevírat někomu druhému, abyste se nespálili. Zariskujte a udělejte to. Zkuste stejnou měrou dávat i brát, pustit si ostatní k tělu a taky se pro ně rozdat a nehrát si jen na vlastním písečku. Deprese a únava zmizí, naopak najdete nový elán a energii. Pusťte si do života veselou jarní energii.

Foto: digitalskillet, shutterstock.com

S jarem přichází možnost dívat se na věci pozitivně. Zkusit by to měli zejména BýciFoto: digitalskillet, shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) eso holí – eso mečů – páže holí

Duben pro vás bude tak trochu měsícem prozření a nebude s vámi jednat v rukavičkách. Dozvíte se od vícera lidí pěkně upřímně a od plic to, co si o vás myslí. A to ačkoli se vám všechno rozhodně nebude líbit, jak už to tak bývá. Nenechte se však zdeptat. Naopak, vezměte si z téhle kritiky co největší část k srdci a nechte se motivovat k dalším činům. Přestaňte prokrastinovat a zdržovat, ukažte všem, zač je toho loket, dejte se do nového projektu a vložte do něj energii. Přestaňte váhat a skočte po hlavě do dění.

Rak (22. 6.–22. 7.) 4 hole – Mírnost – 10 pentaklů

Když na vás někdo tlačí a chce, abyste drželi hlavu sklopenou a neodmlouvali, máte s tím problém. Nechce se vám nikomu ustupovat, máte pocit, že máte pravdu a měli byte si stát za svým. Naučte se situaci zhodnotit objektivněji a připustit, že se mýlíte. Omluvte se. Udělejte vstřícné gesto. Zbytečná tvrdohlavost by vedla jen ke konfliktům a hádkám. Zchlaďte svou horkou hlavu a komunikujte. Budete překvapeni, jak moc to pohne s problémy, které se zdály nepřekonatelné. Svět zase bude v rovnováze.

Lev (23. 7.–22. 8.) páže pohárů – 9 mečů – 9 pentaklů

Připravte se na to, že tenhle měsíc nebude žádné leháro. Před vámi se totiž rýsuje období stresu, přepracovanosti a nestíhání. Důležité je, že se tomu nesmíte poddat a utápět se v depresích, ani to vzdát a vesele se flákat. Přijímejte věci s klidem a otevřenou myslí a všechny problémy se vám budou řešit lépe. S klidem se vypořádejte s jedním po druhém s vědomím, že na konci vaší práce na vás čeká odměna. Jen neusněte na vavřínech a vydejte ze sebe to nejlepší, aby se vám uspěchaná práce nevrátila.

Foto: OPOLJA, shutterstock.com

Pokud jste narození ve znamení Lva, zkuste přijímat nové věci, které se na vás v dubnu chystají, s klidemFoto: OPOLJA, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 6 pentaklů – 7 pohárů – rytíř holí

Duben by ve vašem případě měl patřit těm, kteří jsou vašemu srdci nejbližší – přátelům, rodině. Teď je ta správná chvíle na stmelení a utužení vztahů, abyste se na své drahé mohli spolehnout, až zase začnete klopýtat. Starejte se o ně a oni se budou starat o vás. A poslouchejte jejich rady, i když se vám nelíbí. Musíte si ujasnit, čeho dosáhnout můžete a co už je mimo vaše schopnosti. Nikdo vás nepodceňuje, věřte lidem, kteří skutečně stojí na vaší straně. Jde o věc rozumu a ne srdce, tak nechte logiku promluvit.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 8 holí – 4 meče – 10 pentaklů

Vaše nálada a rozpoložení se budou v dubnu střídat jako aprílové počasí. V jednu chvíli budete plni energie a nadšení a všechno vám půjde od ruky. To si ale brzy vybere daň a vy se budete cítit vyčerpaně a zničeně, bez energie ani na ty nejmenší úkoly. Počítejte s tím a své rezervy si rozložte, abyste mohli úspěšně fungovat celou dobu. Naučte se také říkat ne, pokud opravdu na něco nemáte čas. Odmítnutí si může dovolit každý, nesmíte se nechat svou laskavou povahou a vstřícností zničit.

Štír (24. 10.–22. 11.) 8 mečů – král pohárů – 2 holí

Na pořadu dne je váš vztah s otcem nebo tím, kdo pro vás otcovskou roli hraje. Už delší dobu v sobě máte něco, co byste potřebovali dostat ven. Je nutné tuhle dlouhotrvající situaci vyřešit. Pokud potřebujete svému otci něco říct, udělejte to. Věci pod pokličkou začínají bublat, tak je ze sebe dostaňte. Sejděte se, popovídejte si, rozumně a v klidu. Vyjasněte si to, co jasné nebylo, omluvte se, zkrátka napravte to, co mezi vámi delší dobu hnije. Uvidíte, jak moc se vám uleví.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 3 hole – rytíř holí – 5 pentaklů

S dubnem se před vámi objeví věci, kterým se dlouhodobě vyhýbáte a které budou vyžadovat vaši pozornost. Přestaňte utíkat a pusťte se do nich, jinak se jich nikdy nezbavíte. Také v práci se začne rýsovat nový projekt, který by vás mohl vystřelit vzhůru. Neváhejte a pusťte se do něj, ale s rozvahou. Vrhat se do něčeho zbrkle po hlavě, to by vám přineslo jen zmařené iluze i materiální ztráty. V tomto případě opravdu trpělivost růže přináší, tak se ptejte, raďte a komunikujte, tak upevníte svou pozici a všechno bude klapat.

Foto: racorn, shutterstock.com

U Střelců bude rušno v práci. Čeká je nový projektFoto: racorn, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Viselec – 7 mečů – 9 mečů

Nebudeme si nic lakovat narůžovo, příští měsíc nebude z těch, na které budete vzpomínat s láskou. Můžete si za to ale sami, protože jste se snažili vyhnout povinnostem, které se vám teď vrátí i s úroky. Nebude se vám z toho zrovna lehce spát a taky nebudete moci nějakou dobu svou energii věnovat ničemu jinému. Berte to jako lekci, že každá akce vyvolá reakci. Zakousněte se, dotáhněte do konce to, co jste tak dlouho odsouvali, a uvidíte, že vám hned bude lépe. Konec dubna už bude zalitý sluncem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 3 hole – Viselec – 10 pentaklů

Zdá se, že vás život nějak obelhal. Mysleli jste si, že máte v práci pod nohama pevnou půdu, že víte, kam se ubíráte. Najednou se však začnou věci hroutit a kazit a vás přepadne pocit, že je vše ztraceno. Bezmoc je ošklivá emoce, důležité je jí nepodlehnout. Spolehněte se na zaběhnutou rutinu, dělejte to, co vždycky, a uvidíte, že se brzy věci zase stabilizují. Hlavně nepanikařte, to by pod vámi podlahu rozhoupalo ještě více. Takhle za chvíli poznáte, že jste se vrátili na známou pevnou půdu.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Slunce – Svět – 3 poháry

Znáte ty měsíce, kdy se život zdá jako pohádka? Když se vlastně bojíte jen toho, že se věci pokazí, protože jsou moc dokonalé? Tak to bude případ vašeho dubna. Bude se vám dařit ve všem, na co sáhnete, ať už na poli pracovním, rodinném, materiálním... Štěstěna je vám zkrátka nakloněna, tak si její přízeň užívejte. Snažte se nashromáždit co nejvíc krásných vzpomínek, které vás pak vytáhnout ze splínu, až život začne být zas normální, uspěchaný a jako na houpačce. Ke sběru zážitků bude duben jako dělaný.

Duben a jeho proměnlivé počasí nabízí spoustu příležitostí. Které si nenecháte ujít?

Reklama

Načítám