Hlavní obsah

Cvičení pro starší ročníky: Co na bolavá ramena?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete se udržovat fit i přes svá zdravotní omezení? Pomůžeme vám. V posledním díle našeho seriálu zaměřeného na zdravý trénink vám předvedeme, jak posilovat celé tělo účinně, avšak šetrně. Pokud vás bolí klouby v pažích, je tento díl přesně pro vás. Trenérka Alena Vídeňská vám dokáže, že zůstat ve formě můžete i v pokročilém věku!

Článek

Rádi byste si udrželi dobrou kondici, ale máte pocit, že na aktivní sport už nestačíte? Ale kdepak. I přes bolesti v ramenou, které přichází s věkem, se dá posilovat střed těla, hýždě a nohy, a dokonce i samotné paže. Cvičit se dá v každém věku, jen je třeba vědět, jak.

A právě to vám v dnešním díle seriálu Cvičení pro starší ročníky názorně předvede a vysvětlí osobní trenérka Alena Vídeňská, která se zaměřuje na zdravý trénink a dělá i cvičení speciálně pro seniory. Zkuste to sami a uvidíte, že zůstat ve formě můžete i ve stáří.

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Fitness centru Fit Up!, Chlumecká 765/6, 198 00 Praha 9, Černý Most, fitup.cz

Máte raději cvičení ve stylu body and mind, čili současně těla i mysli? Pak zkuste tohle šetrné cvičení!

Načítám