Hlavní obsah

Cvičení pro starší ročníky: Bolí vás záda? Cvičte vleže

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi byste zůstali fit i přes zdravotní omezení? Pomůžeme vám. Připravili jsme několikadílný seriál, v němž vám dokážeme, že cvičit se dá v každém věku a i se zhoršeným zdravím. V dnešním díle se zaměříme na to, jak posilovat, když vás trápí záda. Trenérka Alena Vídeňská vám dokáže, že zůstat ve formě můžete i v pokročilém věku!

Článek

Rádi byste si udrželi dobrou formu i kondici, ale máte pocit, že sport je jen pro mladé? Ale kdepak. Cvičit se dá v každém věku a zdravotní omezení vás rozhodně nemusí vyřadit ze hry. Víme, jak se udržet fit i při bolestech zad.

Trenérka Alena Vídeňská se specializuje na zdravý trénink a v dnešním díle si připravila tipy, jak posilovat celé tělo, a to bez běhu, skoků a tvrdých nárazů. Naopak – budete při nich moct celou dobu ležet! Zkuste tohle šetrné cvičení, které nezatěžuje pohybový aparát. Zvládne ho opravdu každý!

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Fitness centru Fit Up!, Chlumecká 765/6, 198 00 Praha 9, Černý Most, fitup.cz 

Potřebujete inspiraci pro svůj trénink? Zkuste tyhle cviky pro začátečníky!

Související témata:

Načítám