Hlavní obsah

Další mise splněna! Jak vypadá Jitka (57) po proměně?

 

Reklama

Usměvavou Jitku přihlásily do proměny kolegyně. Měly pocit, že by si po náročném období plném stresu zasloužila alespoň jeden příjemně strávený den, po kterém se bude cítit plná síly i nově nabytého sebevědomí. Byla mise úspěšná?

Článek

Najít si čas sama na sebe není pro asistentku obchodního oddělení úplně jednoduché. Proto měla radost, když zjistila, že jsme do našeho pořadu vybrali právě ji. Teď už zbývalo jen doladit termín se všemi zúčastněnými a projekt za krásnějším já mohl odstartovat.

Ráno jsme s celým natáčecím týmem naklusali do kadeřnictví, kde nás vyhlížela kadeřnice Marcela Königová. S paní Jitkou zkonzultovaly, jaký účes jí bude nejvíce slušet, a začalo se s barvením. Přestože čtenářka zůstala zrzkou, tmavší odstín u kořínků a světlejší konečky udělaly své. Už po odchodu ze salonu vypadala Jitka mnohem mladistvěji a to ji ještě čekal zásah vizážistky i stylistky!

Hydratace pleti se nesmí podceňovat

Vizážistka Marika Trávničková Jitce poradila, jak pečovat o suchou pleť, a doporučila matnější oční stíny, protože perleťové barvy zbytečně zvýrazňují vrásky. Pak už si hlavní hrdinku vzala do parády módní odbornice. Stylistka Irena Vokrojová připravila pro Jitku tři jarní outfity, které podtrhly nové vlasy a ubraly několik let. Který se vám líbí nejvíc?

Náš tým 

  • Vlasy - Marcela Königová, James Blond Hair Studio, Milešovská 6, Praha 3, www.jamesblond.cz
  • Vizáž - Marika Trávničková
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Optiscont, Marks & Spencer, F&F, Mango

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz, přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám