Hlavní obsah

Daly si vtipnou kaši? Takhle se celebrity navzájem nachytaly

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Smysl pro humor je v dnešním světě plném negativních událostí velmi potřebný. Lidé, kteří dokážou ostatní pobavit, si zaslouží ocenění. Vtipálci jsou i mezi celebritami. Jaké pranky a vtípky si přichystaly na své kolegy či kolegyně? A kdo už to trochu přehnal?

Článek

Když spolu známé tváře tráví několik měsíců při natáčení filmu, postupně si k sobě dovolí víc a víc. Žertování je totiž důležité a utužuje kolektiv. Kdo koho kdy a jak napálil?

Falešné zemětřesení

Nekorunovaným králem kanadských žertíků je herec Ashton Kutcher (42), kterému běžela v televizi vlastní show s názvem Napálené celebrity. V rámci jednotlivých epizod si vždy připravil vtípek na některou ze slavných tváří.

S týmem lidí si vzal na paškál například herce známého jako Drake (33). Společně nasimulovali otřesy a další efekty tak, že se herec domníval, že čelí zemětřesení. Ukázal ale smysl pro humor a tomu, že se nechal napálit, se od srdce zasmál.

Foto: Profimedia.cz

V Kutcherově show (vlevo) se kromě rappera a herce Drakea objevilo mnoho dalších celebritFoto: Profimedia.cz

DiCaprio jako šílený fanoušek

S vtípkem jednoho vůči druhému se svěřili herečtí kolegové, kteří si společně zahráli ve filmu Vlk z Wallstreet (2013). Leonardo DiCaprio (45) si prý všiml, že se po stejné ulici jako on potuluje i Jonah Hill (36) se sluchátky v uších.

Začal tedy předstírat, že je jedním z jeho urputných fanoušků a schovaný za přístroj si ho zuřivě jakoby natáčel kamerou. Hill tím byl velmi zaskočen a chvíli mu trvalo, než pochopil, co se děje.

Foto: Profimedia.cz

Po společném natáčení DiCaprio (vlevo) věděl, že si může ke kolegovi leccos dovolitFoto: Profimedia.cz

Sexy škádlení

Zpěváci Blake Shelton (44) a Adam Levine (41) se sblížili při natáčení pěvecké soutěže The Voice, kde oba v několika řadách zasedli jako porotci. Když byl v roce 2013 Adam Levine časopisem People vyhlášen nejvíc sexy mužem planety, vzal svou fotku z časopisu, nechal ji zvětšit, následně ji zarámoval a poslal Sheltonovi.

Shelton si prý plakátem vyzdobil stodolu a asi to zapůsobilo i na jeho sex-appeal, protože o čtyři roky později získal stejný titul i on sám. A není to tak dávno, co mezi nimi proběhla vtipná přestřelka na Twitteru, do které dokonce musela zasáhnout i Gwen Stefani coby partnerka Blakea Sheltona.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo Blake Shelton a vedle něho jeho kamarád Adam Levin – dva nejvíc sexy muži na ZemiFoto: Profimedia.cz

Pohroma má jméno Schumer

Komička Amy Schumer (39) se rozhodla připravit Kim Kardashian (39) a jejího manžela Kanyeho Westa (43) o trochu té slávy. Zatímco pár v roce 2015 pózoval fotografům na červeném koberci na galavečeru časopisu Time, Amy se přímo před nimi schválně rozplácla.

Reakce slavného páru byla opravdu podivná. Místo, aby nabídli pomocnou ruku, tvářili se velmi kysele a prostor rychle vyklidili.

Foto: Profimedia.cz

Schumer (na zemi) připravila hvězdný páreček o pozornost médií i diváků, nepobavilo je toFoto: Profimedia.cz

Záhadné větry

Dva se spojili proti jednomu. Konkrétně herec Michael Gambon (79) jako představitel Albuse Brumbála a Alan Rickman (✝69) coby Severus Snape si došlápli na Daniela Radcliffa (31) při natáčení filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu.

Šlo o scénu, v níž další herci spolu s Radcliffem spali v místnosti na podlaze. Vykutálení kolegové si na natáčení přinesli prdící stroj a narafičili to tak, že to vypadalo, že Radcliffa přepadly střevní potíže. Všichni se za břicha popadali.

Foto: Profimedia.cz

Tak vážená postava, jakou je Albus Brumbál, a prdící vtípky?!Foto: Profimedia.cz

Mrtvola ve vaně

Z kategorie těch drsnějších byl fórek Joshe Hutchersona (27) vůči kolegyni Jennifer Lawrence (29) při natáčení filmu Hunger Games v roce 2012. Do koupelny v jejím pokoji naaranžoval figurínu, takže to vypadalo, že u herečky ve vaně leží mrtvola.

Poté, co Lawrence otevřela dveře, lekla se tak, že se prý i trochu počůrala. Herecký kolega si za to od ní vysloužil jedno pořádné nakopnutí.

Foto: Profimedia.cz

Josh a Jennifer se spolu před kamerou setkali v roce 2012Foto: Profimedia.cz

Spánkový knírek

Jako malé holky se chovaly herečky Cameron Diaz (47) a Leslie Mann (48) během cestování při natáčení komedie Jedna za všechny (2014).

Protože prý v letadle nemohou spát, rozhodly se zabavit kreslením. Vyřádily se na vedle spící kolegyni Kate Upton (28), které během letu na obličeji přibyl povedený knírek.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Kate Upton, Cameron Diaz a Leslie Mann ve filmu Jedna za všechnyFoto: Profimedia.cz

Fingovaná nehoda

V roce 2018 Českou republikou rezonovala kauza Kazma (35) versus Leoš Mareš (44). Leoš Mareš se tehdy vsadil s kolegou Patrikem Hezuckým (50), že své luxusní auto vymění na několik týdnů za starý trabant. S tím, že pokud Mareše někdo načapá v jiném autě, dostane jeho bílé Ferrari. Sázku využil Kazma, který nafingoval dopravní nehodu. Aby Mareš zachránil domnělého zraněného, musel nasednout do jeho auta a vycouvat s ním. To také udělal a záhy se objevil Kazma s odhalením, že jde jen o vtípek, který je součástí kampaně upozorňující na skutečnost, že jen jeden z deseti řidičů zastaví u dopravní nehody. Část veřejnosti Kazmovi tleskala, ale část ho odsoudila za příliš krutý žert, v rámci kterého moderátora velmi vyděsil. Auto mu z pochopitelných důvodů dát odmítl.

Foto: Profimedia.cz

Marešovi se Kazmův prank ani trochu nelíbilFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám