Hlavní obsah

Nepříjemné celebrity: Tyto byste za přátele nechtěli

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

K vydělávání peněz sice potřebují, aby je lidé měli rádi, ale neznamená to, že zároveň nemají i rozsáhlý tábor zapřísáhlých odpůrců. Svým chováním si za to ale mohou samy. Které celebrity jsou známé svým nepříjemným vystupováním?

Článek

Není to jen špatné chování k fanouškům, ale i arogantní vystupování na veřejnosti, co celebritám ubírá body. Někteří slavní jsou na to dokonce experti a jejich sebeprezentace mnohdy vyvolává otázku, proč jim vlastně někdo fandí a má je rád.

Justin Bieber (26) 

Svým přezíravým a dokonce agresivním chováním je mladý zpěvák proslulý. Na kontě má hned několik nepříjemných incidentů. Patří k nim předčasně ukončené koncerty i fyzické násilí, jako jsou rány pěstí a facky.

Budiž mu omluvou, že se potýká s vleklými depresemi a psychické potíže se mu pravidelně vrací (tito slavní promluvili o své depresi).

Foto: Profimedia.cz

Životní nepohoda se často odráží i na zpěvákově pletiFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (47) 

K neoblíbeným hollywoodským hvězdám se řadí i blonďatá herečka Gwyneth Paltrow, která je mnoha lidem svým chováním trnem v oku. Rozházela si to u nich zejména svou přemoudřelostí a snahou dávat všem rady do života – jak správně jíst, cvičit i žít.

Nemalá část lidí se také domnívá, že za svou slávu vděčí penězům svých rodičů – herečky Blythe Danner (77) a režiséra Bruce Paltrow (✝58).

Foto: Profimedia.cz

Herečka je natolik zahleděná do sebe, že na e-shopu prodává svíčku s vůní své vagínyFoto: Profimedia.cz

Charlie Sheen (54)

Hvězda sitcomu Dva a půl chlapa (2003–2015) patří k hercům, se kterými je obzvlášť obtížné vyjít. Drogy, alkohol, absence zodpovědnosti a hvězdné manýry vedly až k tomu, že dostal z úspěšného seriálu vyhazov, tvůrci na jeho postavu nechali spadnout piano. Několikrát byl také obviněn z domácího násilí (které celebrity se zamilovaly do zloducha?).

Foto: Profimedia.cz

Z bouřlivého života si herec odnes HIVFoto: Profimedia.cz

Naomi Campbell (50)

Jedna z nejžádanějších modelek osmdesátých a devadesátých let stárne a skandálů má čím dál tím méně, ale na její dřívější chování se rozhodně nedá zapomenout.

Naomi Campbell není žádná něžná květinka, proslavila se vzteklostí a výbuchy násilí. Obzvlášť hrubě se prý chová k lidem, které zaměstnává.

Foto: Profimedia.cz

Modelka proslula svými výbuchy vzteku vůči zaměstnancůmFoto: Profimedia.cz

Kanye West (43)

Sliby o vydání alba a jejich následné nesplnění jsou rapperovou specialitou. Jeho poznávacím znamením jsou také hloupé a kontroverzní výroky typu „otroctví byla volba“.

V roce 2009 se například postaral o pořádný skandál při udílení cen MTV, když v momentě, kdy Taylor Swift (30) přebírala cenu za nejlepší videoklip, vyskočil na pódium a prohlásil, že by si ocenění víc zasloužila Beyoncé (38).

Foto: Profimedia.cz

Rapper si často pustí pusu na špacír a někoho urazíFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (50)

Potkat byste nejspíš nechtěli ani americkou zpěvačku se slavným zadečkem (cviky na kulatý zadek a pevná stehna). Naoko se sice tváří mile, ale v soukromí dokáže být prý pořádně arogantní, nepříjemná k fanouškům, a když ji požádáte o autogram, klidně vás nechá svými bodyguardy vyhodit. Tedy alespoň se to povídá.

Foto: Profimedia.cz

Také Jennifer Lopez se umí chovat jako namyšlená divaFoto: Profimedia.cz

Alec Baldwin (62)

Výstupy s novináři i fanoušky byly jednu dobu na denním pořádku i u prošedivělého herce. Incidenty se nesou v duchu rčení škoda rány, která padne vedle.

U otravných fanoušků a bulvárních fotografů se dá ještě pochopit, když herci rupnou nervy, ale Baldwin je schopný se poprat i o parkovací místo. Jeho exmanželka, Kim Basinger (66), ho dokonce nařkla z domácího násilí.

Foto: Profimedia.cz

Alec Baldwin je od přírody cholerik. U neodbytných fanoušků a paparazzi fotografů pro jeho výbuchy má ale člověk snad i pochopeníFoto: Profimedia.cz

Katherine Heigl (41)

V superlativech se nemluví ani o další blonďaté herečce. V kariéře toho zase tolik nedokázala, ale kritizovat umí na jedničku s hvězdičkou několikrát podtrženou.

Nevybíravě se vyjádřila například o komedii Zbouchnutá (2007), ve které si zahrála – označila ji za hloupou a sexistickou. Kritikou nešetří, ani pokud jde o seriál Chirurgové (2005–dosud), kde rovněž hraje (seriálové blondýnky: mrcha, agentka nebo prezidentka USA).

Foto: Profimedia.cz

Úsměv Katherine Heigl nepůsobí moc upřímněFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám