Hlavní obsah

Dámská jízda: zadečky, tanečky, líbačky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Seznamovací technika je o fantaziiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Zažil jsem peklo. Začalo to však úplně skvěle - já a pět dívek v jejich bytě. Kytky, pořádek, harmonogram pro mytí nádobí, dokonalé. To, že ženská DNA obsahuje geny nekonečného líčení, samozřejmě vím. Naštěstí po té proceduře vypadají líp, takže jim to věčné zdržování odpouštím.

Článek

V jejich koupelně se ale zřejmě vytvořila černá díra, protože pohltila holky a s nimi i všechen čas a mou trpělivost. Po dlouhých minutách z ní pak vycházely úplně jiné bytosti, krásné a svůdné. V poslední fázi jsem se cítil jako Richard Gere v Pretty Woman a radil, co si mají vzít na sebe. Ale zneužily mě - chtěly jenom slyšet, že ve všem vypadají sexy a stejně na sebe hodily outfity, pečlivě zvolené pár dní dopředu. Vyrážíme spolu na rockový koncert. Vítejte na dámské jízdě.

Chlapi v baru mi mé společnice určitě závidí a tipují, která je ta moje. Tvářím se pyšně, dnes budou u mě spát všechny. Po pár skleničkách si mé „panenky" bohužel všimnou kluků od vedlejšího stolu. Sedí u něj i kytarista z kapely, která právě dohrála. Jak to, že je zajímá? Hrál hrozně falešně. Po nudných hovorech na téma „vékávéčka" a vánoční nakupování je to ale osvěžení, protože právě na to čekám. Zajímá mě, jak dívka svede neznámého kluka v přímém přenosu. Miluji divadlo!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zkrášlovací rituály jsem vydrželFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Cítím se jako v seriálu „Sex ve městě". Ženy kolem mě výrazně ožily, nahlas se smějí úplným nesmyslům, mimoděk si upravují vlasy a sem tam si pošeptají nějakou prasečinku, která se točí kolem mužského zadku. Je zábavné to pozorovat, podobně se změní i mužské chování, objeví-li se v blízkosti atraktivní žena. Ptám se dívek, jestli už někdy oslovily muže jako první. Dostává se mi kladné odpovědi. Nejdůležitější je prý tzv. „záminka". Na otřepanou frázi typu „neviděli jsme se v minulém životě?" vám skočí maximálně úchylný vůdce sekty. Pokud máte postavu Evy Longorie stačí vám samozřejmě i „nevíte, kolik je hodin?", aby se chlap roztřásl a hledal hodinky v rozkroku. Nejvhodnější je však originalita a vtip. Jedna z kamarádek popisuje, jak balila kluka u baru v přecpané hospodě:

Ona: Čau, prosím tě, můžeš mi objednat pití? Ta servírka si mě nevšímá, ale určitě není slepá, tebe obslouží hned. On: Jasně, co si dáš? Ona: Tequilu. On: Tak jo, dám si s tebou. Zvu tě.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Šlo to dobře, než uviděly kytaristuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vtipná záminka je podstatná i pro muže, baliče. Takhle například poznal můj známý svou manželku, v kavárně u knížky:

On: Dobrý den, promiňte, musím něco zkusit. Pravě jdu z kurzu rychločtení. Co je to za knihu? Ona: (čte si a ukáže obálku) On: Hmm, to neznám. (knížku jí vytáhne z rukou a rychle prolistuje všechny strany, až dojde na konec) No, docela dobré. Moc se mi líbila ta hádka o Marii na stránce 248, ale ten její vztah s Jackem mě nepřekvapil. Ona: (směje se) Tam žádný Jack nevystupuje. On: Aha, vy jste jen na začátku? Tak to vás nebudu rušit. (chce odejít) Ona: Klidně zůstaňte, stejně to čtu už podruhé.

Dovídám se taky, že první kontakt by neměl trvat déle než 5 minut. „Balič" nevydrží být tak dlouho zábavný, jeho tajemnost klesá a nejhorší je trapné ticho. U našeho stolu teď probíhají sázky o to, kdo svede kytaristu. Je zvolena jedna odvážnice (odvážnice... to zní divně, ale je to tak). Za chvíli se k nám vrací i s jeho telefonním číslem. Prý mu řekla, že jestli s ní nezajde na kafe, prohraje šampaňské. Tahle upřímná drzost by dostala i mě. Jdu se učit hrát na kytaru.

Reklama

Související témata:

Načítám