Hlavní obsah

Daň za korunku? Meghan přijde o oslavu narozenin!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu oslaví Meghan Markle své první narozeniny jako členka královské rodiny. Jestli ale čekala, že se jí dostane královské oslavy, tak to se přepočítala. Co se stalo?

Článek

Vévodkyni Meghan (36) čeká letos trochu jiná oslava, než byla ta vloni. To ji princ Harry (33) vzal na narozeninovou dovolenou na safari do Botswany. Všichni čekali, že se odtamtud vrátí zasnoubení. To se nestalo, ačkoliv žádost pak na sebe nenechala dlouho čekat.  Letos pro ni přichystal něco méně romantického, zato více oficiálního.

Svatba místo narozenin

V sobotu 4. srpna, kdy bude vévodkyně slavit 37. narozeniny, totiž půjdou na svatbu nejlepšího přítele prince Harryho, Charlieho Van Straubenzeeho (30). Znají se už od dětství a jeho bratr, Thomas Van Straubenzee (35) je dokonce jedním z kmotrů princezny Charlotte (3). Mimochodem – podle všeho se svatby zúčastní i princ William (36) s chotí, vévodkyní Kate (36). Ta se od narození prince Louise, v dubnu letošního roku, společenským akcím spíše vyhýbá. Raději je doma s dětmi.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Guy Pelly, Charlie Van Straubenzee a princ Harry. Guy Pelly je také dlouholetým přítelem Harryho a jeho bratra Williama. Dokonce je kmotrem prince George, prvorozeného syna prince Williama a vévodkyně KateFoto: Profimedia.cz

Kamarádské popichování

Vévodkyně Meghan nemůže proti plánu nic namítat, protože princ jde Charliemu Van Straubenzee za svědka. Však i bratři Straubenzee byli na jejich na svatbě. A princ Harry si jistě nenechá ujít šanci vrátit svému kamarádovi z dětství peprný proslov z jeho vlastní svatební recepce ve Frogmore House. Charlie Van Straubenzee si do něj totiž rýpl: Prý nechápe, jak mohli Harryho pověřit na internátu hlídáním pořádku, když je přeci vyhlášený bordelář.

Je tedy logické, že tuhle svatbu si princ Harry nemůže nechat ujít! Ještě pořád si ale vévodkyně Meghan může užít veselí přes den na svatbě a je tu šance, že ji večer bude čekat oslava s jejím oblíbeným vínem Tignanello a skupinkou nejbližších přátel.

Myslíte si, že princ Harry přichystá své ženě nějaké překvapení? 

Načítám