Hlavní obsah

Dana (41) zhubla 50 kilo za rok! Jak to dokázala?

 

Že i obyčejná fotografie může znamenat zásadní životní změnu, dokazuje příběh Dany (41). Ta se uviděla na fotce z rodinné oslavy, a málem se nepoznala. Tehdy vážila 112 kilo, a rozhodla se, že takhle to dál nejde. Začala hubnout, a za necelý rok dokázala shodit více než 50 kilo!

Článek

Ve 40 letech vážila Dana (41) přes metrák. Pak se uviděla na fotce, a rozhodla se naprosto překopat svůj dosavadní životní styl. Chtěla se zase cítit přitažlivě, a hlavně – být zdravá! Proto vysadila sladké nápoje a začala chodit několik tisíc kroků denně (10 000 kroků denně: Tohle se stane, když začnete chodit!). Po prvních dvaceti kilech, která dokázala zhubnout úplně sama, bez pomoci výživové poradkyně nebo trenéra, podstoupila operaci žaludku a shodila dalších třicet. Celkově je Dana dnes lehčí o neuvěřitelných 52 kilo!

Dana nám do redakce napsala e-mail, že by se ráda zúčastnila naší proměny, aby mohla inspirovat ostatní čtenářky a dokázala, že všechno jde, když se chce. Že zajeté návyky v jídle a počáteční lenost ke cvičení stojí za to překonat. Cítí se skvěle jako nikdy a je právem hrdá na to, co dokázala. Však posuďte sami, jak senzačně dnes vypadá!

Dokázali byste mít také tak silnou vůli jako Dana?

Reklama