Hlavní obsah

Dcera přihlásila maminku do proměny. Aby začala nový život!

Foto: Jakub Jurdič

Paní Ivanu přihlásila do proměny dcera PavlínaFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před 5 lety paní Ivaně zemřel manžel. „Chtěla bych, aby se máma cítila žensky, začala se o sebe starat a třeba i někoho nového potkala,“ napsala nám její dcera. A tak jsme pro ni připravili proměnu!

Článek

Paní Ivana, učitelka matematiky a fyziky na střední škole u Karlových Varů, se podle svých slov o sebe nijak přehnaně nestará. „Líčení? Většinou maximálně tak stíny,“ prozradila nám před začátkem samotné proměny. Do té ji nečekaně přihlásila její dcera Pavlína a do poslední chvíle to tajila. Smrt manžela a tatínka společně oplakaly před pěti lety. A teď, v den před Ivaninými narozeninami, prý přišel čas na krok do nového života!

Jak jsme ji proměnili? Co na změnu řekla její dcera, která ji spatřila až v samotném závěru? Podívejte se!

Co vy na to? Nenechte si ujít ani dřívější valentýnskou proměnu a také speciál hned se třemi čtenářkami!

Vlasy: Tadeáš Hubálek (pražský Kadeřnický salon Jarky Čechové). Vizáž: Denisa Černá (MA-DA Makeup Network). Styling: Eliška Neubergerová.

Děkujeme pražskému hotelu Yasmin za spolupráci a poskytnutí prostor k natáčení! Děkujeme firmám Marks & Spencer, C, Leiser a Högl za zapůjčení oblečení.

Reklama

Související témata:

Načítám