Hlavní obsah

Diskuze pod články mění svou podobu

Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock.com

Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už si to bez nich ani neumíme představit. Sdílíte v nich svoje příběhy, reagujete na to, co píšeme ve článcích. Občas nás v nich pochválíte, jindy sklidíme kritiku. Že mohou být někdy pěkně peprné, snad ani nemusíme dodávat. Řeč je o diskuzích pod našimi články. Ode dneška mají zcela novou podobu.

Článek

V případě, že budete chtít reagovat na některý z našich článků, stačí být přihlášený seznamáckým účtem. Při prvním vstupu do diskuze projdete jednoduchou registrací. Budeme od vás potřebovat zadat reálné jméno a příjmení a budeme potřebovat ověřit vaše telefonní číslo. V profilu vašeho seznamáckého účtu si také budete moci nastavit fotografii. Odteď už tedy k diskutování pod našimi články nemusíte mít účet na Facebooku.

Diskuze a jejich správa v naší režii

Jedním z důvodů, proč jsme se rozhodli pro vlastní diskuzní platformu, je možnost flexibilně reagovat například na vaše hlášení týkající se nevhodných komentářů (u každého příspěvku najdete funkci Nahlásit). Sami jsme si pro diskuze určili pravidla, která nám dávají smysl, a vy se s nimi navíc můžete jednoduše seznámit zde a také při registraci do Seznam Diskuze. Z našeho pohledu jde o logická omezení a opatření, kterými se snažíme zabránit, aby byl prostor pod našimi články zneužíván k jiným účelům než k těm, ke kterým je primárně určený: sdílení vašich názorů.

Nový systém diskuzí se postupně během letošního roku nasadí i na další obsahové služby Seznamu, takže se do diskuzí budete moct bez omezení zapojit i na jiných serverech. Věříme, že novinku oceníte a bude se vám v novém prostředí diskutovat mnohem lépe. Se všemi informacemi, které nám poskytnete, budou nakládat výhradně pracovníci společnosti Seznam.cz, a. s., a všechny osobní údaje považujeme samozřejmě za důvěrné. K ochraně údajů více zde.

Reklama

Načítám