Hlavní obsah

Bronzová za pár minut

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kvůli snědé pleti nemusíte jezdit k mořiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílá je pěkná barva! Ale ne na těle, co říkáte? Společenské šaty si jednoznačně říkají o trochu bronzu. My nabízíme super zdravou metodu - opalovací nástřik!

Článek

Nejlevnější, nejrychlejší, pro všechny

Jedná se o levný, rychlý a hlavně zdravotně bezpečný způsob zhnědnutí pokožky. Aplikace nástřiku trvá 10 minut a zaplatíte za něj od 150 do 350 korun, podle vybraného kosmetického salonu. Navíc si toto opálení můžete dovolit i v těhotenství. Opalovací roztok nemá žádné negativní účinky a nevadí dokonce ani kombinace se sluncem.

Před nástřikem

Den předem je potřeba se trochu připravit. Udělejte si čas pro sebe - oholte si místa, která si běžně depilujete, a udělejte si peeling celého těla. Zvýšíte tak přilnavost přípravku na pokožku. Využít můžete některého z přírodních peelingů, nebo stačí použít při sprchování drsnější houbičku nebo žínku. Stejně jako u solária vynechejte před i těsně po deodoranty a make-upy.

Opalte se nejméně dva dny před společenskou událostí

Jak již bylo řečeno, samotná procedura trvá asi deset minut, dalších dvacet minut pak ještě zabere sušení. Ale nejméně dalších osm hodin si musíte počkat, než se nástřik dokonale vpije do pokožky a už vám neušpiní oblečení. Na dobu krátce po aplikaci si proto oblékněte tmavé spodní prádlo a volnější oblečení, rozhodně ne své oblíbené šaty. Pět až osm hodin po nástřiku kůži nenamáčejte ani necvičte, aby s vaším potem neodcházela i barva. Po osmi hodinách však už můžete být v naprostém klidu - obléknout si, co chcete a také se bez omezení věnovat všem činnostem.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sama si určíte, kde chcete zhnědnoutFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jak opálení maximálně prodloužit

Životnost bronzového odstínu je asi týden až dva, dle typu vaší pokožky. Máte-li pleť sušší, která tvoří šupinky, opálení zmizí rychleji. Chcete-li, aby opálení vydrželo co nejdéle, musíte vynechat dlouhé koupele, saunu a rozhodně peeling opálené pokožky. Při dalším opakování procedury už ale zůstává pokožka déle snědá.

Výsledkem je bronzový nádech

Nástřik se provádí z aplikační pistole, vše, co nechcete opálit, zakryjete. Je tedy jen na vás, kterým místům dopřejete zhnědnutí. Velkou výhodou je, že nedochází ke žlutému opálení pokožky a nevznikají barevně odlišné skvrny. Výsledek opálení se vyrovná osmi návštěvám solária.

Svěřte se bez obav kosmetickému salonu, váš bronz vám bude každý závidět.

Reklama

Související témata:

Načítám