Hlavní obsah

Do postele v podkolenkách a s lízátkem aneb Obliba erotických kostýmů roste

Foto: Dundanim, Shutterstock.com

Foto: Dundanim, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na co si nejen v prosinci zahrát... Chlípný kostým letušky už neláká! Pro smyslné svádění potřebujete úplně jiné rekvizity. Víte, jaké oblečky pro dospělé jsou právě teď v kurzu?

Článek

Linda Sonntag, sexuální poradkyně, spisovatelka a autorka příruček pro dospělé, kdysi napsala, že někdy stojí za to se o své fantazie podělit s partnerem – anebo se do jedné z jeho představ vcítit. Důvod je jednoduchý: dokáže to nastartovat sexuální život do rychlosti rakety. K tomu, mimo jiné, slouží dráždivé hry a sexy kostýmy. Že jste ještě žádný nevyzkoušeli? Tak to se vám budou hodit naprosto nové a žhavé informace pocházející z nedávné studie, která odhalila spoustu zábavných faktů.

Jen misionář nestačí

Jaké sexy kostýmy se nejvíc líbí a prodávají v roce 2017? Přesně tuhle otázku si položili ve Skyn Condoms, americké firmě, která se specializuje na výrobu prezervativů bez latexu. V rámci svého průzkumu nazvaného Millennial Sex Survey společnost vyzpovídala tři tisíce lidí narozených mezi lety 1977 a 1994 a zjistila, že 69 procent z nich se v posteli baví s pomocí převleků a kostýmů. A po čemže tyhle „děti“ ve věku 24 až 40 let prahnou? Film „Padesát odstínů šedi“ zapůsobil víc, než kdo kdy čekal.

Foto: Wallenrock, Shutterstock.com

Možná jste to nevěděli, ale sexy převleky jsou mimořádně populárníFoto: Wallenrock, Shutterstock.com

Říkej mi „taťko“

Velmi populární je BDSM, tedy hra, kdy jeden převezme dominantní a druhý submisivní roli. Vysoko na žebříčku popularity se drží scénář „žena prostitutka, on náročný zákazník“. Mezi další časté hrátky patří i „sugar baby“, tedy něco jako mladinká holčička vydržovaná a obletovaná bohatým postarším pánem. Průzkum dokonce odhalil i konkrétní věkovou hranici – milence je nejčastěji 16 let, zatímco partnerovi 56 (alespoň takhle se většina párů stylizuje). K takové hře pochopitelně patří náležité rekvizity: culíky, podkolenky a tolik populární lízátka, která v mužích evokují orální sex. V podstatě jsou sexy a odvážné školačky velmi oblíbené samy o sobě (a když navíc nosí podvazky, jsou drzé a zralé na výprask, je to doslova terno).

Dobrodružství s roztleskávačkou

Značně oblíbené jsou ale i policistky, fitness trenérky v úzkém trikotu s velkým výstřihem a také roztleskávačky – možná i proto je v Česku tenhle netradiční sport stále populárnější. Shodou okolností se právě letos v červnu sjely do Prahy roztleskávačky z celé Evropy na šampionát v cheerleadingu (tj. roztleskávání).

Chcete-li tedy potěšit partnera, vsaďte na pompony (kulaté barevné chomáče), podkolenky a univerzitní kostým většinou složený z krátké sukně a bolerka. Nebo ještě zadržte, ono vlastně záleží i na rodinném stavu….

Foto: Remark_Anna, Shutterstock.com

V péči takovéhle zdravotnice je každý pobyt v posteli hned veselejšíFoto: Remark_Anna, Shutterstock.com

Jak se baví manželé?

Svobodní si nejčastěji hrají na studenta a učitele, lidé, kteří provozují příležitostný sex, milují kostýmy striptérek a striptérů, a dlouhodobě zadaní nemohou odolat bílému plášti, tedy hrátkám na doktora a pacientku (nebo obráceně). Když se to tak vezme, partneři si mohou zkusit i starou dětskou hru na sexuologa a pacienta, tentokrát ovšem s úplně jinými možnostmi.

Sexuolog přece musí nutně prozkoumat pacientovy či pacientčiny odpovědi na sexuální dráždění – a to ovšem může být jakékoli. No – navrhněte to doma. V podstatě k tomu ani žádný extra kostým nepotřebujete.

A co vy, jaký sexy kostým máte v oblibě?

Reklama

Související témata:
Roztleskávačky

Načítám