Hlavní obsah

Dokonalá postava nemusí být nedosažitelným snem!

Foto: Stream.cz

Kdo by se nechtel svěřit do rukou profesionála, jakým například Jakub Bína opradu je?Foto: Stream.cz

Reklama

Toužíte po dokonalých křivkách, pevné postavě nebo jen zdolat schody do třetího patra, aniž byste už v tom prvním lapala po dechu? Pak přestaňte snít a přijměte výzvu!

Článek

Tou by mohla být například účast na castingu čtvrté řady pořadu Zpátky na vrchol, který se od ledna vrátí na monitory internetové televize Stream.cz.

Změna je život. A ta, kterou odstartuje vaše přihláška do pořadu Zpátky na vrchol, bude nepřehlédnutelná. Stačí jen do 10. listopadu poslat na mail znv4-casting@seznam.cz krátké, minutu až dvě dlouhé video, ve kterém dáte vědět, kdo jste a co byste na sobě chtěla změnit. A pak už jen trpělivě čekat, až přijde pozvánka na casting, který proběhne 4. až 6. prosince v Praze.

Foto: Stream.cz

Nejde jen o to nechat si poradit, ale i skutečně cvičitFoto: Stream.cz

Rozhodující je přitom nadšení a odhodlání na sobě pracovat, nikoli místo bydliště. Takže pokud dokážete každý čtvrtek překonat vzdálenost z Ostravy, Brna, Aše nebo jen pár stanic metrem na pražský trénink, zbývá už jen poslední: překonat sama sebe. A to s vědomím, že pod vedením osobního trenéra Jakuba Bíny zhubla vítězka předchozí série o třiadvacet kilogramů tuku, a s motivací v podobě stotisícové výhry půjde samo.

Foto: Stream.cz

Vynaložená námaha musí přinést ovoce, to dá přece rozumFoto: Stream.cz

Foto: Stream.cz

Vytrvat, nevzdát to... Nedělejte si iluze, to si budete opakovat stokrát dokolaFoto: Stream.cz

Více informací najdete na Facebooku Zpátky na vrchol. Tři předchozí řady seriálu, které neznaly poražených, si můžete pustit kdykoli na internetové televizi Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám