Hlavní obsah

Domácí rohlíčky s originálními náplněmi

Foto: Greta Blumajerová

Pohrajte si dnes s chutěmi!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako teplá snídaně nebo k odpolední kávě jsou přímo geniální! Řeč je o domácích plněných rohlíčcích, které nemusejí vždy skrývat jen klasická povidla nebo ořechovou náplň. Přesvědčte se, že to jde i jinak! Třeba s medem, pomeranči nebo nádivkou v rytmu pizzy. Dobrou chuť!

Článek

Při pečení rohlíčků jsme vyzkoušeli hned tři různá těsta – dvě kynutá a jedno se špetkou kypřicího prášku. Se všemi se pracovalo bez problémů, jen to nekynuté se možná při válení trochu trhalo – nic, s čím by si neporadily byť jen trochu šikovné ruce. Dejte tedy dnes košem listovému těstu a připravte si doma rohlíčky ryze domácí, navíc s originálními náplněmi!

Každý z rohlíčků můžete naplnit i dalšími náplněmi. Spoustu tipů, jak pohoštění obměnit, najdete v článku Skvělé jednohubky z listového těsta. Pokud jste naopak dostali chuť na prosté kynuté rohlíčky, třeba jen posypané kmínem, zkuste je podle receptu zde. A jak je děláte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám