Hlavní obsah

Dva Býci - osud přes internet

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Svoji lásku jsem našla přes internetFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

I já jsem svoji lásku opravdu poznala přes internet. Moc jsem tomu nevěřila, ale nakonec se povedlo. Byla jsem dlouho sama, manžel mě opustil a nechal mě s dvěma princeznami samotnou. Dlouho jsem nikoho nehledala, až poslední dobou jsem začala postrádat teplo a lásku.

Článek

Tak jednoho dne jsem se svou neteří seděla u počítače a ona mně řekla, ať se podívám na seznamku a třeba mně tam někdo padne do oka. Procházela jsem inzeráty a jeden mě zaujal. Byl normální, ale mně sympatický, tak jsem odpověděla, za dva dny mně přišla odpověď a velmi mě překvapila.

Byl příjemný a první e-maily, které jsme si napsali, byly tak perfektní a blízké, jako bychom se znali roky. Z e-mailu jsme přešli na skype, kde jsme trávili hodiny chatováním, a po pár dnech, protože jsme přišli na to, že jsme pár kilometrů od sebe, přišlo setkání - a co si myslíte?

Ano, jiskra přeběhla a je to skvělé, máme se a milujeme a pomalu po krůčcích spojujeme naše rodiny, on má dceru a já dvě a rozumějí si, tak jsme šťastní a to štěstí si užíváme. A já jsem začala věřit na lásku přes internet a na osud. Oba jsme se narodili ve znamení Býka a 25. 4. k tomu, a tak potom nevěřte na osud. Já děkuji internetu a seznamce za novou šanci a lásku. S pozdravem vaše čtenářka

Reklama

Související témata:

Načítám